Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ο Κέβιν Σπέισι θα πρέπει να πληρώσει 31 εκατ. δολάρια αποζημίωση για τη σειρά «House of Cards»

Η εταιρεία διέκοψε τους δεσμούς της με τον ηθοποιό το 2017, μετά από τις καταγγελίες εναντίον του ηθοποιού

Ο Κέβιν Σπέισι κλήθηκε να καταβάλει 31 εκατ. δολάρια στους παραγωγούς της σειράς «House of Cards» του Netflix, αφού απολύθηκε από τη σειρά μετά τις κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, που χρονολογούνται πριν από 17 χρόνια.

Την Πέμπτη, ο δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες, Mel Red Recana, διέταξε τον 63χρονο ηθοποιό να καταβάλει 29,5 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση και επιπλέον 1,5 εκατ. δολάρια για δικηγορικές αμοιβές και έξοδα, σύμφωνα με το «People».

Η εταιρεία διέκοψε τους δεσμούς της με τον Σπέισι το 2017, μετά από τις καταγγελίες εναντίον του ηθοποιού. Μάλιστα, η εταιρεία ξεκίνησε έρευνα μετά τους ισχυρισμούς που προέκυψαν, ότι ο Σπέισι είχε επιτεθεί σεξουαλικά σε νεαρούς άντρες και τους είχε εκμεταλλευτεί, συμπεριλαμβανομένου ενός βοηθού παραγωγής της σειράς.

Στη συνέχεια, ο Σπέισι κλήθηκε να πληρώσει το στούντιο το 2020, για παραβίαση του συμβολαίου, αφού παραβίασε την πολιτική της εταιρείας. Τότε, η MRC ισχυρίστηκε ότι ο Σπέισι τους κόστισε εκατομμύρια δολάρια σε διαφυγόντα κέρδη, αφού η ανάρμοστη συμπεριφορά του, τους ανάγκασε να τον απομακρύνουν από τη σειρά και να μειώσουν την έκτη σεζόν του «House of Cards» κατά πέντε επεισόδια.

Η διαιτητική απόφαση κερδήθηκε αθόρυβα από την MCR το 2020 και ήρθε στο φως τον Νοέμβριο του 2021, όταν η MRC κατέθεσε αίτηση στο αστικό δικαστήριο για την επιβεβαίωση της απόφασης.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00