Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Σούρι Κρουζ: Η κόρη του Τομ Κρουζ ακολουθεί καλλιτεχνικά βήματα – Καμία επικοινωνία με τον πατέρα της

Τι δήλωσε η μητέρα της Σούρι για την απόφασή της

Η κόρη του Τομ Κρουζ  και της Κέιτι Χολμς αναμένεται να ασχοληθεί με την ηθοποιία εφόσον «μιλάει» μέσα της το καλλιτεχνικό γονίδιο.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η μητέρα της, η 16χρονη σήμερα Σούρι Κρουζ, αποκάλυψε ότι κόρη της συμμετέχει σε ταινία που έγραψε, σκηνοθέτησε και πρωταγωνιστεί η ίδια.

Πιο συγκεκριμένα όμως, το κοινό θα έχει την ευκαιρία όχι να δει αλλά να ακούσει την έφηβη κόρη του Τομ Κρουζ να τραγουδά μια διασκευή του «Blue Moon» στους τίτλους έναρξης του φιλμ.

Εξηγώντας την απόφαση να συμπεριλάβει τη Suri στo φιλμ η Κέιτι είπε στο Yahoo! Entertainment:
“Θέλω πάντα το υψηλότερο επίπεδο ταλέντου, γι’αυτό τη ρώτησα. Είναι πολύ, πολύ ταλαντούχα. Είπε ότι θα το έκανε και το ηχογράφησε, και την άφησα να κάνει τη δουλειά της” ανέφερε η ηθοποιός.
Και συνέχισε: “Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο σκηνοθετώ γενικά”. Η Κέιτι πρόσθεσε ότι το τραγούδι της Σούρι θα παρουσιαστεί επίσης στην επερχόμενη ταινία της Rare Objects, την οποία γύρισε πέρυσι, και τόνισε ότι εκτός από αυτό, η κόρη της είναι απλά ένα 16χρονο παιδί που πηγαίνει στο γυμνάσιο.

Καμιά επικοινωνία με τον πατέρα της

Το τελευταίο διάστημα βλέπουμε όλο και πιο συχνά τη Σούρι στους δρόμους της Νέας Υόρκης όπου ζει με τη μητέρα της.
Η ίδια έχει μπει στην εφηβεία και η μητέρα της δήλωσε ότι η πανδημία τους έδωσε την ευκαιρία να περάσουν περισσότερο χρόνο μαζί.

Αυτό δεν ισχύει και για τον πατέρα της, τον διάσημο αστέρα του Χόλιγουντ Τομ Κρουζ, ο οποίος είναι αποξενωμένος από την κόρη του εδώ και πολλά χρόνια.
Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον τους, ο Κρουζ είδε για τελευταία φορά την κόρη του το 2013 και έκτοτε δεν έχει καμία σχέση μαζί της.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου