Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ελεονώρα Μελέτη: «Είναι πολύ σημαντικό να έχεις έναν σύντροφο που να καταλαβαίνει την τρέλα σου»

Η παρουσιάστρια για ακόμα μια φορά εξηγεί πόσο σημαντικό είναι που ο σύζυγός της τη στηρίζει σε ό,τι κάνει

Η Ελεονώρα Μελέτη μαζί με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη και την κόρη τους Αλεξάνδρα κάνουν διακοπές στην Πάρο. Η παρουσιάστρια του Mega είναι γνωστό πως έχει τρέλα με το σερφ το οποίο κάνει κάθε καλοκαίρι.

Σε ανάρτησή της στο Instagram ανέβασε ένα βίντεο το οποίο έχει τραβήξει ο σύζυγός της όπου τη βλέπουμε με άνεση να… οργώνει τα κύματα. Η παρουσιάστρια στη λεζάντα που συνόδεψε το βίντεο εξηγεί πόσο σημαντικό είναι για εκείνη που ο άνδρας της τη στηρίζει και μάλιστα τη βοηθάει σε όλο αυτό.

«Είναι πολύ σημαντικό σε αυτή τη ζωή να έχεις έναν σύντροφο που να μπορεί να καταλαβαίνει τη τρέλα σου, Τις ανάγκες σου, τις επιθυμίες σου… βέβαια όταν κανείς και σύ το ίδιο, είναι πιο εύκολο κ για τους δυο. Αλλά δεν θεωρείται αυτονόητος και δεδομένος ο «χώρος» σε μια σχέση.

Εδώ βλέπετε να μου δίνεται απλόχερα ο «χώρος» να κάνω κάτι που αγαπώ ενώ ο ο φανταστικός σύζυγος καταγράφει! Αφού πρώτα έχει βοηθήσει στο κουβάλημα, στο στήσιμο κ έχει δώσει κ την ευχή του!

Κατά τα αλλά, η Πάρος είναι 10 χρόνια ο προορισμός μου το καλοκαίρι. Δέκα χρόνια έχω πάει μόνο στη Νέα Χρυσή Ακτή από τις εκατοντάδες παραλίες του νησιού», έγραψε, η Ελεονώρα Μελέτη στην ανάρτησή της.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00