Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Σούπερ Κική: «Ένας Αλβανός με έβαλε να κλέψω ένα περίπτερο – Τον συνάντησα στη φυλακή»(Βίντεο)

Η Σούπερ Κική έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Konilo Talks και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε στιγμές από το διάστημα που έμεινε στη φυλακή και στο Κεθεά, ενώ περιέγραψε τις κλοπές που έκανε όταν ήταν ακόμα ανήλικη.

«Κατάλαβα ότι ήταν λάθος αυτά που έκανα σύντομα. Το κατάλαβα σε λιγότερο από πέντε μήνες. Δεν το κατάλαβα για όλα. Νόμιζα πως κάποιοι τα κάνουν αυτά και κάποιοι δεν τα κάνουν, επειδή έτσι μεγάλωσα. Δεν καταλάβαινα τίποτα. Τα παιδιά που ήμασταν μαζί, ήξεραν. Εγώ όχι. Ήταν εγκληματική οργάνωση αυτή που συμμετείχα. Κάναμε τα πάντα εκτός από φόνο. Ληστείες κάναμε σε περίπτερα και βενζινάδικα. Ήταν η καλύτερή μου. Δεν έβαζα καλσόν, με τα χέρια μου. Άμα άνοιγε έμπαινα» αφηγήθηκε η Σούπερ Κική.

Στη συνέχεια, εξομολογήθηκε ένα ακόμα περιστατικό, όταν έκλεψαν με τους φίλους της ένα αυτοκίνητο και μπήκαν στην ταβέρνα που εργαζόταν η μητέρα της. Τότε πήραν κιμά, μαχαιροπίρουνα, αναψυκτικά και τα πουρμπουάρ του σερβιτόρου. «Ήμασταν παιδιά, είχαμε χάσει το μέτρο. Σκέψου ότι αυτή η κατηγορία πήγε στο δικαστήριο. Δεν ψάχναμε λεφτά για ναρκωτικά, αυτά υπήρχαν. Το είχαμε ως χόμπι» είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμα, η Σούπερ Κική ανέφερε ότι ένας Αλβανός την έβαλε να κλέψει ένα περίπτερο. Εκείνη ήταν μόλις 11 ετών, πήρε περιοδικά με δώρα αλλά δεν ακούμπησε ούτε την ταμειακή μηχανή, ούτε τηλεκάρτες. Εκείνος τότε της ζητούσε επίμονα τα χρήματα. «Με έπιασε από τα πόδια, με τίναζε να πέσουν τα λεφτά και βρήκε κάτι που είχα κρύψει. Άρχισε να τρέχει έξαλλος στα στενά. Ούρλιαζε. Μετά από πολλά πολλά χρόνια, ήμουν στο Μεταγωγών και τον είδα. Χάρηκα εγώ που είδα γνωστό, αλλά δεν με χαιρέτησε καν. Θυμόταν ό,τι συνέβη».

Δες το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξη στο 30.58’:

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου