Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Διάσημα ζευγάρια: Χώρισαν, τα ξαναβρήκαν και μετά παντρεύτηκαν

Αυτά τα 7 ζευγάρια διασήμων τα κατάφεραν με την δεύτερη προσπάθεια και τελικά ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας – Δείτε ποια είναι

Ο έρωτας και ο δρόμος προς την ευτυχία δεν είναι πάντα στρωμένοι με ροδοπέταλα. Μερικά ζευγάρια συναντιούνται, ερωτεύονται και αρχίζουν να χτίζουν τη ζωή τους μαζί από την αρχή. Άλλα ζευγάρια όμως, χρειάζονται λίγο χρόνο χώρια – ίσως και πολύ – για να καταλάβουν αν αυτός ο σύντροφος είναι αυτός με τον οποίο πραγματικά θέλουν να είναι.

Οι σχέσεις τείνουν να είναι δύσκολες για όλους. Ειδικά όμως, για τα διάσημα ζευγάρια, των οποίων οι ζωές είναι σε πλήρη προβολή. Πολλά από τα πιο διάσημα ζευγάρια του Χόλιγουντ έχουν περάσει αρκετά σκαμπανεβάσματα και έχουν χωρίσει. Η αγάπη του ενός για τον άλλον όμως, είναι τόσο δυνατή που συχνά βρίσκουν το δρόμο να επιστρέψουν ο ένας στον άλλον.

Εάν λοιπόν, νιώθεις πως η σχέση σου χρειάζεται ένα διάλειμμα αλλά φοβάσαι, τότε θα μπορούσες να ρίξεις μία ματια στα διάσημα ζευγάρια που αποφάσισαν να χωρίσουν και μετά να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Και στο τέλος, τα κατάφεραν, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας.

Από τη Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπέν Άφλεκ μέχρι την Κέιτι Πέρι με τον Ορλάντο Μπλούμ, αυτά ειναι τα 7 ζευγάρια διασήμων που χώρισαν, τα ξαναβρήκαν και τελικά παντρεύτηκαν.

Τζένιφερ Λόπεζ και Μπέν Άφλεκ

Οι δυο τους ήταν το απόλυτο ζευγάρι τη δεκαετία του 2000. Μάλιστα, όλα τα μέσα τους είχαν ονομάσει «Beniffer» από τα αρχικά των ονομάτων τους. Ο Μπέν Άφλεκ πρωταγωνιστούσε στο βίντεο κλιπ της Τζένιφερ Λόπεζ «Jenny from the block» και μετά την είδηση για τον αρραβώνα τους το 2002, το ζευγάρι απέκτησε τεράστια φήμη.

Λίγο αργότερα όμως, ο γάμος τους αναβλήθηκε «λόγω της υπερβολικής προσοχής των μέσων ενημέρωσης» λίγο πριν παντρευτούν και ο χωρισμός τους επιβεβαιώθηκε στις αρχές του 2004. Φήμες ήθελαν ο χωρισμός να ήρθε εξαιτίας της είδησης πως ο Μπέν Άφλεκ πέρασε ένα βράδυ σε στριπτιτζάδικο και μάλιστα πως κοιμήθηκε με μια στριπτιζέζ.

Οι δυο τους προχώρησαν σε άλλες σχέσεις και έκαναν παιδιά με άλλους αλλά το 2021, 17 χρόνια μετά τον χωρισμό τους, η είδηση της επανασύνδεσης ήρθε για να φέρει τα πάνω κάτω στο Χόλιγουντ. Το ζευγάρι επισφράγισε τη δεύτερη ευκαιρία που έδωσε στη σχέση με το γάμο τους στο Λας Βέγκας προ ολίγων ημερών.

Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και Τζέσικα Μπίελ

Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει το 2007, αλλά χώρισαν τον Μάρτιο του 2011. Σε μια συνέντευξη στο Vanity Fair τον Ιούνιο, ο Τζάστιν αποκάλυψε πόσο του έλειπε η Τζέσικα, λέγοντας:

«Είναι το πιο σημαντικό άτομο στη ζωή μου. Στα 30 μου χρόνια, είναι ο πιο ιδιαίτερος άνθρωπος, εντάξει; … Θα προτιμούσα να μην μιλήσω για αυτήν, γιατί είναι επώδυνο για μένα», κάτι που μας έκανε όλους να πεθάνουμε μέσα μας. νΜέχρι το τέλος του έτους τα είχαν ξαναβρεί και ο Τίμπερλεϊκ έκανε την πρόταση γάμου.

Το ζευγάρι έχει δύο γιους, που γεννήθηκαν το 2015 και το 2020.

Κέιτ Μίντλεντον και Γουίλιαμ

Ακόμα και τα βασιλικά ζευγάρια έχουν τα πάνω και τα κάτω τους. Το ζευγάρι, που γνωρίστηκε στο κολέγιο, χώρισε το 2007. Το διάλειμμα ήταν σύντομο. Σήμερα, είναι παντρεμένοι από το 2011 και τώρα έχουν τρία παιδιά: τον George, τη Charlotte και τον Louis.

Το περιστατικό του χωρισμού περιγράφεται λεπτομερώς στο βιβλίο του Βρετανού ιστορικού Robert Lacey, «Battle of the Brothers», όπου ισχυρίζεται ότι ο Γουίλιαμ χώρισε με την Κέιτ μέσω τηλεφώνου ενώ εκείνη δούλευε στο γραφείου της.

Τζάστιν Μπίμπερ και Χέιλι Μπίμπερ

Οι φήμες ότι ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Χέιλι έβγαιναν, εμφανίστηκαν για πρώτη φορά το 2014.

«Περάσαμε μια μεγάλη χρονική περίοδο όταν δεν ήμασταν φίλοι», είπε η Χέιλι στους Times UK για τη σχέση της με τον Τζάστιν.

Το ζευγάρι ξεκίνησε επίσημα να βγαίνει ξανά και, μετά από τρίμηνο αρραβώνα, φέρεται να παντρεύτηκε. Πραγματοποίησαν μια μεγαλύτερη τελετή την επόμενη χρονιά στην οποία ήταν καλεσμένοι η οικογένεια και οι φίλοι τους.

Pink και Κάρεϊ Χαρτ

Αυτή η ιστορία αγάπης ξεκινά το 2001. Μετά από τέσσερα χρόνια ραντεβού, η Pink έκανε πρόταση γάμου στον ποδηλάτη BMX, Κάρεϊ Χαρτ. Ήταν παντρεμένοι για δύο χρόνια όταν η Pink δημοσίευσε τα νέα στον ιστότοπό της,.

Η ίδια έγραψε: «Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να ξέρετε όλοι είναι ότι ο Κάρεϊ και εγώ αγαπιόμαστε πολύ. Αυτός ο χωρισμός δεν έχει να κάνει με την απάτη, τον θυμό ή τον καβγά. Ξέρω ότι ακούγεται σαν κλισέ–, αλλά είμαστε οι καλύτεροι φίλοι και θα συνεχίσουμε να είμαστε».

Το ζευγάρι τα ξανβρήκε ένα χρόνο αργότερα και έκτοτε είναι μαζί.

Κρίστεν Μπέλ και Ντάξ Σέπαρντ

Προφανώς, ο Ντάξ Σέπαρντ δίσταζε να τακτοποιηθεί με την πλέον σύζυγό του, Κρίστεν Μπέλ, όταν έβγαιναν για μερικούς μήνες το 2007. Αλλά χρειάστηκαν μόνο λίγες μέρες για να αλλάξει γνώμη ο σταρ.

«Βγαίναμε ραντεβού για περίπου τρεις μήνες και ήξερα ήδη ότι ήμουν ερωτευμένη μαζί του», είπε η  Μ στο PopSugar το 2017.

«Με έβαλε να καθίσω και μου είπε, ‘Δεν μπορώ να το έχω αυτό τώρα. Νομίζω ότι είσαι υπέροχη, αλλά θέλω να βγαίνω και με άλλους ανθρώπους».

Ο Ντάξ σύντομα κατάλβε πως έκανε ένα μεγάλο λάθος καθώς η Μπέλ του έλειπε και έτσι, τα ξαναβρήκαν. Είναι παντρεμένοι από το 2013 και έχουν δύο παιδιά.

Κέιτι Πέρι και Ορλάντο Μπλουμ

Η Κέιτι Πέρι και ο Ορλάντο Μπλουμ έβγαιναν για ένα χρόνο το 2016, όταν εκπρόσωποι του ζευγαριού επιβεβαίωσαν ότι το ζευγάρι «έπαιρνε χώρο με σεβασμό και αγάπη» ο ένας από τον άλλον.

Ένα χρόνο αργότερα το ζευγάρι εθεάθη σε μια συναυλία μαζί και από τότε είναι μαζί. Το 2020, η Κέιτι Πέρι μίλησε για τον χωρισμό.

«Η καριέρα μου ήταν σε αυτήν την τροχιά όταν ανέβαινε, ανέβαινε και ανέβαινε, και μετά είχα τη μικρότερη αλλαγή, όχι τόσο τεράστια από εξωτερική άποψη. Αλλά για μένα, ήταν σεισμική», είπε. «Είχα δώσει τόσα πολλά και κυριολεκτικά με έσπασε στη μέση», συνέχισε. Οι δυό τους απέκτησαν μία κόρη το 2020 και έκτοτε είναι μαζί.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου