Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Τόνια Σωτηροπούλου – Κωστής Μαραβέγιας: Tour στο Ιόνιο και στις Κυκλάδες για το ερωτευμένο ζευγάρι (Φωτό)

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο του Ιονίου και το λευκό των Κυκλάδων ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου ζουν τον έρωτά τους και απολαμβάνουν το φετινό καλοκαίρι.

Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές του διακοπές εδώ και ένα μήνα περίπου, ωστόσο, ο Κωστής Μαραβέγιας για μια ακόμη χρονιά συνδυάζει δουλειά και ξεκούραση, καθώς βρίσκεται σε περιοδεία, ενώ η Τόνια Σωτηροπούλου τον ακολουθεί σχεδόν σε κάθε του εμφάνιση.

Η πρώτη στάση του ζευγαριού ήταν η Κεφαλονιά, με τα κρυστάλλινα νερά και τα μαγευτικά τοπία, να τους έχουν μαγέψει. Το ζευγάρι νοίκιασε ιστιοπλοϊκό για λίγες ώρες και κατάφερε έτσι να κάνει τον γύρο του νησιού και να δει κρυφές γωνιές που δεν είχε αντικρίσει ξανά.

Στη συνέχεια ακολούθησε ένα από τα αγαπημένα τους νησιά, όπου πραγματοποίησαν και τον πολιτικό τους γάμο, η Ύδρα. Οι δυο τους και εκεί πέρασαν στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, μαζί με τους αγαπημένους τους φίλους, έχοντας μαζί και την σκυλίτσα τους, την Στέλλα.

Ο επόμενος προορισμός που διάλεξαν ο ταλαντούχος καλλιτέχνης και η ηθοποιός, ήταν ένα ακόμη αγαπημένο τους νησί, η Σύρος, όπου την είχαν επισκεφθεί και το Πάσχα. Όπως φαίνεται το ζευγάρι έχει βρει μεγάλο ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο νησί και αυτό το αποδεικνύουν και οι αναρτήσεις της Τόνια Σωτηροπούλου στο Instagram, η οποία ποζάρει σε διάφορα σποτ του νησιού, αναδεικνύοντας τις ομορφιές του.

Δες τις φωτογραφίες των διακοπών τους

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου