Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Σιλβέστερ Σταλόνε: Ο λόγος που δήλωσε περήφανος για την κόρη του (Βίντεο)

Η 26χρονη Σοφία αντιμετώπισε τη φοβία που έχει στις αράχνες – Δείτε το βίντεο που ανάρτησε ο πατέρας της

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε δεν έχει εκφράσει λίγες φορές την αγάπη του προς τη μεγαλύτερη κόρη του, Σοφία, τη μία από τις τρεις κόρες που απέκτησε με την επί 25 χρόνια σύζυγό του, Τζένιφερ Φλάβιν.

Ο 76χρονος ηθοποιός είναι πλέον αρκετά ενεργός στα social media και αναρτά, μεταξύ άλλων, αρκετά στιγμιότυπα με τις κόρες του. Πρόσφατα, ο Σταλόνε ανάρτησε μέσω Instgaram, ένα βίντεο με πρωταγωνίστρια την 26χρονη Σοφία και δήλωσε περήφανος, αφού το παρακολούθησε.Η Σοφία Σταλόνε έχει αραχνοφοβία αλλά αυτή τη φορά αποφάσισε να το αντιμετωπίσει.

Στο βίντεο, για το οποίο ο Σταλόνε καμαρώνει την κόρη του, η Σοφία Σταλόνε αντιμετωπίζει με πολλή ψυχραιμία μία αράχνη, η οποία φαίνεται να σέρνεται πάνω της. Καθώς η ταραντούλα ερχόταν σε επαφή με το δέρμα της, εκείνη άνοιξε το στόμα της σοκαρισμένη και την είδε να κινείται κατά μήκος του χεριού της. Μαζί της, βρισκόταν ένας ειδικός για να τη βοηθήσει ανά πάσα στιγμή, αφαιρώντας την ταραντούλα από πάνω της. Όταν αυτό έγινε, εκείνη ένιωσε σαν να ήταν όνειρο, όπως ανέφερε.

Ο διάσημος πατέρας της δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του που η κόρη του αντιμετώπισε αυτή τη φοβία της. Αφού δημιοσίευσε το βίντεο, έγραψε στη λεζάντα: «Η απίστευτα γενναία υπέροχη κόρη μου, Σοφία Σταλόνε θα το καταφέρει!! Τόσο περήφανος για τα κορίτσια μου!». Λίγο αφότου δημοσιεύτηκε το βίντεο, η Σοφία Σταλόνε παραδέχτηκε στο People, ότι: «Στην πραγματικότητα φοβάμαι περισσότερο τις αράχνες μετά αυτό».

Δείτε το βίντεο

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου