Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Τόλης Βοσκόπουλος- Άντζελα Γκερέκου: Η φωτογραφία από τον γάμο τους στην Κέρκυρα, το ‘96

Ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Άντζελα Γκερέκου ένωσαν για πάντα τις ζωές τους στις 2 Αυγούστου του ’96 με τα δεσμά του γάμου, στην Κέρκυρα.

Μια φωτογραφία από το μυστήριο του γάμου του αείμνηστου καλλιτέχνη και της ηθοποιού, δημοσιεύθηκε στα social media για να υπενθυμίσει τον θυελλώδη έρωτα του ζεύγους.

Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε από το Instagram προφίλ του Χρήστου Κωνσταντίνου, δημοσιογράφου και συλλέκτη και πρόκειται για ένα κολάζ τρυφερών στιγμιοτύπων από τον γάμο Βοσκόπουλου και Γκερέκου στην Κέρκυρα το ‘96.

Δείτε τη φωτογραφία από τον γάμο του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου

Φωτογραφία: Instagram/@xristoskp

Ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Άντζελα Γκερέκου παντρεύτηκαν το 1996 στο δημαρχείο της Κέρκυρας με τη νύφη να μαγνητίζει τα βλέμματα με το απλό και εφαρμοστό δαντελένιο νυφικό της. Όλοι τότε μιλούσαν για τον γάμο της χρονιάς.

Η είδηση θανάτου του Τόλη Βοσκόπουλου στις 19 Ιουλίου του 2021 μεταδόθηκε πολύ γρήγορα και μάλιστα κανένας δεν τον έχει ξεχάσει, με πρώτη την Άντζελα Γκερέκου.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει φωτογραφίες τους στο προφίλ της στα social media και με αφορμή την επέτειο γάμου και η Άντζελα Γκερέκου δημοσίευσε μια φωτογραφία από το μυστήριο.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου