Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

H Katy Perry πετάει πίτσες στο κοινό της και κάνει έξαλλο το Twitter

Το βίντεο αυτό προκάλεσε αντιδράσεις και σχόλια στο Twitter, καθώς πολλά από τα κομμάτια που πετούσε κατέληγαν στο πάτωμα

Ηγνωστή ποπ τραγουδίστρια Katy Perry αποφάσισε να γιορτάσει το βράδυ της σε νυχτερινό κλαμπ στο Λας Βέγκας με έναν διαφορετικό τρόπο. Όπως φαίνεται και σε βίντεο που δημοσιεύτηκε, η Perry διασκέδαζε δίπλα στην κονσόλα του DJ και παράλληλα πετούσε κομμάτια πίτσας στο κοινό από κάτω.

Το βίντεο αυτό προκάλεσε αντιδράσεις και σχόλια στο Twitter, καθώς πολλά από τα κομμάτια που πετούσε κατέληγαν στο πάτωμα.

Χιλιάδες χτήστες σχολίασαν αρνητικά την συγκεκριμένη κίνηση της τραγουδίστριας, τονίζοντας πως δεν σκέφτεται καθόλου το περιβάλλον και τους ανθρώπους που πεθαίνουν από την πείνα σε όλο τον κόσμο.

«Το να πετάς φαγητό δεν είναι cool», λέει ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος τονίζει πως «αυτό είναι πολύ λυπηρό». «Είναι τρελή», «απολύτως ανεύθυνο», σημειώνουν άλλοι. Πολλοί βέβαια ήταν και εκείνοι που δεν εστίασαν στην σπατάλη φαγητού και σχολίασαν χιουμοριστικά το συγκεκριμένο γεγονός.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου