Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ο Ντεβ Πατέλ έγινε ο «ήρωας» που σταμάτησε αιματηρό καυγά στην Αυστραλία

O ηθοποιός του «Green Knight» δεν έκανε τίποτα άλλο, παρά «έδρασε με το φυσικό του ένστικτο»

Μπορεί στο περσινό «Green Knight» ο ηθοποιός Ντεβ Πατέλ να αναζητούσε τον ομώνυμο ιππότη της ταινίας, πάντως, έναν τέτοιο «ρόλο» πήρε και στην πραγματική ζωή, όταν έγινε μάρτυρας ενός καυγά στην Αυστραλία.

Το βράδυ της Δευτέρας 1/8, ο Πατέλ είδε έξω από ένα μίνι μάρκετ στην Αδελαΐδα μια γυναίκα να μαχαιρώνει έναν άντρα και παρενέβη, μαζί με την υπόλοιπη παρέα του, προκειμένου να τους χωρίσουν και να δοθεί τέλος στην συμπλοκή.

Ο άντρας τραυματίστηκε κατά την συμπλοκή και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο να απειλείται η ζωή του. Η γυναίκα, πάλι, συνελήφθη και κατηγορήθηκε για βιαιοπραγία.

Εκπρόσωποι του Ντεβ Πατέλ δήλωσαν για το περιστατικό: «Ο Ντεβ λειτούργησε με το φυσικό του ένστικτο και προσπάθησε να αποκλιμακώσει την κατάσταση και να σταματήσει τον καυγά. Η παρέα τα κατάφερε και παρέμειναν στο σημείο για να βεβαιωθούν πως η η αστυνομία και το ασθενοφόρο θα έρθουν».

Δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν και την μεγαλύτερη εικόνα: «Το συγκεκριμένο περιστατικό υπογραμμίζει ένα μεγαλύτερο ζήτημα περιθωριακών μελών της κοινωνίας που δεν αντιμετωπίζονται με την αξιοπρέπεια και τον σεβασμό που τους αξίζει. Ελπίζουμε ότι το επίπεδο μιντιακής κάλυψης που έλαβε αυτή η ιστορία (μονάχα επειδή ο Ντεβ, ένα διάσημο πρόσωπο, εμπλεκόταν) θα γίνει καταλύτης για τους νομοθέτες ώστε να γίνουν συμπονετικοί και να βρουν μακροπρόθεσμες λύσεις, για να βοηθήσουν όχι μόνο τα μεμονωμένα άτομα, αλλά την κοινωνία συνολικά».

Με πληροφορίες από το IndieWire.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου