Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Η άγνωστη ιστορία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Βλάσση Μπονάτσο

«Η Αλίκη είχε τρομερό εκτόπισμα. Έμπαινε σε έναν χώρο και νόμιζες ότι ήταν τεράστια, τον καταλάμβανε όλο», λέει η Κατερίνα Τερζοπούλου.

Στο περιοδικό ΟΚ και τον Γιώργο Πράσινο έδωσε συνέντευξη η Κατερίνα Τερζοπούλου, η οποία αποκάλυψε και μια άγνωστη ιστορία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Βλάσση Μπονάτσο.

Έχεις συνεργαστεί με όλους τους μεγάλους σταρ. Θυμάσαι κάτι από εκείνους που σου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση;

Η Αλίκη είχε τρομερό εκτόπισμα. Έμπαινε σε έναν χώρο και νόμιζες ότι ήταν τεράστια, τον καταλάμβανε όλο. Επίσης, νόμιζε ότι όλα τα πράγματα ήταν δικά της, τα ήθελε όλα! Είχαμε κάνει μια φωτογράφιση για τη Γυναίκα με τον Βλάσση Μπονάτσο. Είχα φέρει και κάποια δικά μου συλλεκτικά ρούχα γιατί έχω μεγάλη συλλογή από τέτοια κομμάτια. Και ένα δερμάτινο τζάκετ –πάλι δικό μου– για να φορέσει ο Βλάσσης. Όταν τέλειωσε η φωτογράφιση, η Αλίκη ήθελε να το κρατήσει γιατί άρεσε στον Βλάσση. «Βρε, καλή μου» να της λέω «είναι δικό μου το ρούχο» –ένα τζάκετ Montana–, «είμαι συλλέκτρια, δεν το δίνω» της εξηγούσα. Δεν δεχόταν την άρνηση η Αλίκη.

Τελικά το πήρε;

Όχι βέβαια. Δεν ξέρω αν είμαι η μόνη που της είπε «όχι»… (Γελάει.)

Διατηρούσες καλή σχέση και με μια άλλη σταρ, την Έλενα Ναθαναήλ.

Καλά, η Έλενα είχε το πιο συμμετρικό πρόσωπο που έχουμε φωτογραφίσει. Και οι δύο πλευρές ήταν ίδιες, τρομερά εύκολη στη φωτογραφία, μαγική. Κουκλάρα, ελεύθερη, ζωντανή, χαρούμενη. Με την Έλενα τότε και τον Γιώργο Τσαγκάρη, τον πατέρα του παιδιού της, κάναμε παρέα. Ή με τον Μπίλι Μπο. Καλλονός! Πηγαίναμε μαζί στο Παρίσι, του την έπεφταν οι πάντες – άντρες και γυναίκες. Τότε διασκεδάζαμε στη Régine και στο Les Bains-Douches, από τα θρυλικά clubs στο Παρίσι, και γινόταν πραγματικά χαμός. Και εκείνος προσπαθούσε να μη δυσαρεστήσει κανέναν και το απέφευγε με τόσο ωραίο τρόπο. Του άρεσε που άρεσε. Ήταν –πίστεψέ με– πάρα πολύ ωραίος! Κάναμε διακοπές στη Μύκονο, είχαμε σπίτι εκεί, βγαίναμε, ξενυχτoύσαμε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00