Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Καληφώνη: Έχω χωρίσει εδώ και ένα μεγάλο διάστημα

Η έμμεση απάντησή της στις φήμες για τη σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα

Αρκετοί από τους ακολουθους της Soula Glamorous, του προφίλ που καταπιάνεται με τα νέα των Ελλήνων celebrities, υποστηρίζουν πως Χρήστος Μάστορας και Γαρυφαλλιά Καληφώνη αποτελούν το νέο ζευγάρι της showbiz καθώς εθεάθησαν σε ρομαντικό ραντεβού το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Για την ακρίβεια, ο τραγουδιστής και το μοντέλο «πιάστηκαν» να διασκεδάζουν μαζί σε κέντρο διασκέδαση της Χαλκιδικής. Θαμώνες μαγαζιού τους είδαν και έστειλαν μηνύματα στον λογαριασμό του Instagram με το όνομα Soula Glamorous.

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε το περιοδικό ΟΚ

okmastoras

Τέλος, αναφέρθηκε ακόμη, ότι Χρήστος Μάστορας και Γαρυφαλλιά Καλληφώνη γύρισαν μαζί, μπαίνοντας στο ίδιο αμάξι για να φύγουν από το κλαμπ και γύρισαν στο ίδιο ξενοδοχείο.

Ωστόσο κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τα όσα γράφονται και ακούγονται.
Το μοντέλο που είναι ιδιαίτερα ενεργό στα social media πραγματοποίησε ένα QnA στο Instagram και απάντησε για τον χωρισμό της.

«Νομίζω πως ποτέ δεν είμαστε έτοιμοι, μέχρι που τα φέρνει η ζωή, αλλά…. εντάξει. Έχω χωρίσει εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, δηλαδή κοντά στους 9-10 μήνες. Οπότε ναι, νομίζω είμαι έτοιμη (για μια νέα σχέση)», έγραψε χαρακτηριστικά η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00