Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μπραντ Πιτ: Αυτός είναι ο λόγος που φόρεσε φούστα στην πρεμιέρα του Bullet Train (Βίντεο)

Ο ίδιος ο ηθοποιός αποκαλύπτει…

Τα βλέμματα πάνω του μαγνήτισε στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας, Bullet Train, στις 19 Ιουλίου στο Βερολίνο, ο Μπραντ Πιτ.

Ο σταρ του Χόλυγουντ εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με ένα αντισυμβατικό σύνολο, το οποίο αποτελούνταν από μια καφέ, λινή φούστα μέχρι το γόνατο και ασορτί σακάκι.

Επίσης, φορούσε ένα «σκονισμένο ροζ» πουκάμισο, κρεμαστά κολιέ, ένα ζευγάρι κλασικά γυαλιά ηλίου και μαύρες μπότες τύπου άρβυλα στρατού.

Οι φωτογραφίες του έκαναν αμέσως τον γύρο του διαδικτύου με την πλειοψηφία των χρηστών να τον αποθεώνει τόσο για το στυλ του, όσο και για το θάρρος του να σπάσει τα στερεότυπα.

 

Η αλήθεια πίσω από το λουκ

Τι σκεφτόταν όμως ο Πιτ όταν αποφάσισε να φορέσει τη φούστα;

Ο ίδιος πρόσφατα μιλώντας στο Variety έδωσε τη δική του εξήγηση πίσω από το λουκ που τόσο συζητήθηκε.

«Δεν ξέρω! Όλοι θα πεθάνουμε, οπότε ας τα κάνουμε θάλασσα», παραδέχτηκε με χιούμορ.

Θυμίζουμε ότι το 1999, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είχε επίσης φωτογραφηθεί από τον διάσημο φωτογράφο πορτρέτων Mark Seliger με διάφορα φορέματα, ενώ εμφανιζόταν στο εξώφυλλο του Rolling Stone. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν πριν αυτός και η πρώην Τζένιφερ Άνιστον παντρευτούν.

Τις προηγούμενες μέρες, ενώ η ομάδα του Bullet Train έδωσε το «παρών» σε φωτογράφιση στο Παρίσι, ο Πιτ εμφανίστηκε με καλοκαιρινό outfit που αποτελούνταν από ένα χαλαρό λινό κοστούμι σε ροδακινί χρώμα, επίσης λινό, και ένα βαθύ πορτοκαλί T-shirt. Το σύνολο το συμπλήρωσε με μια χρυσή αλυσίδα και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου από ταρταρούγα.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου