Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

H Αντιγόνη Κουλουκάκου για την topless φωτογραφία της – «Την κατέβασα γιατί κάποιος είπε κάτι και ντράπηκα» (Φωτό)

Παρόλα αυτά, η ηθοποιός ανέβασε το στιγμιότυπο ξανά στο Instagram

Πριν από λίγες μέρες, η Αντιγόνη Κουλουκάκου ολοκλήρωσε τα γυρίσματα στη «Γη της Ελιάς» και τώρα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές τις διακοπές.

Η ηθοποιός αναρτά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στιγμιότυπα από τις στιγμές χαλάρωσης που περνά μακριά από τις επαγγελματικές τις υποχρεώσεις.

Μάλιστα, η Αντιγόνη Κουλουκάκου χθες δημοσίευσε μια topless φωτογραφία της, αλλά την  έσβησε. Παρόλα αυτά, την ανέβασε ξανά μέσω Instagram story, στο οποίο εξήγησε τον λόγο που κατέβασε τη φωτογραφία σε πρώτη φάση.

«Χθες την κατέβασα γιατί κάποιος, κάτι, κάπως είπε και ντράπηκα. Κακώς. Αλλά σήμερα την ανεβάζω πάλι.. Αντιδραστική από μικρή λέει η μαμά μου», έγραψε.

Δείτε την ανάρτησή της

kouloukakoutopless

Πριν από λίγες ημέρες και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η τηλεοπτική Ιουλία ανέβασε μία φωτογραφία της σε story και έγραψε: «14 μήνες γυρίσματα, τι διαδρομή, σας ευχαριστώ και σας αγαπώ για όλα τα συναισθήματα που μοιραστήκαμε και τις εμπειρίες που ζήσαμε. Είμαι καλύτερη από όσο ήμουν χτες αλλά όχι τόσο καλή όσο θα είμαι αύριο».

kouloukakou

Η Ιουλία είναι μία από τις πιο αγαπητές ηρωίδες της σειράς. Ο γάμος της με τον αστυνόμο Κουράκο άλλαξε τα δεδομένα όμως όλα δείχνουν ότι είναι καταδικασμένος. Σύμφωνα με τα πρώτα spoilers έρχεται οριστικός χωρισμός για το ζευγάρι αφού δεν συμφωνεί στο θέμα του παιδιού. Άλλα spoilers αναφέρουν ότι θα αναβιώσει η σχέση της με τον Στάθη. Η δεύτερη σεζόν αναμένεται να ξεκινήσει σε έναν μήνα με πολλές εξελίξεις και νέες προσθήκες.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου