Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Άγγελος Μπράτης: Είναι φουλ ερωτευμένος και δεν το κρύβει – Μας συστήνει για πρώτη φορά τον σύντροφό του (Φωτό)

Ο σύντροφος του γνωστού σχεδιαστή είναι ο Σαράντος Γεώργιος Ζερβουλάκος

Φουλ ερωτευμένος και ευτυχισμένος είναι ο πρώην κριτής του GNTM , Άγγελος Μπράτης.

Ειδικότερα, ο καταξιωμένος Έλληνας σχεδιαστής και πρώην κριτής του GNTM είναι σε σχέση με τον σκηνοθέτη Σαράντο Γεώργιο Ζερβουλάκο και για πρώτη φορά εμφανίστηκαν μαζί τηλεοπτικά στο επεισόδιο της ταξιδιωτικής εκπομπής «Life is a beach», το οποίο προβλήθηκε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Star.

Μαζί με τον παρουσιαστή, Χάρη Κιαγιαδάκη, πέρασαν μερικές ξεχωριστές στιγμές στην Ιθάκη.

Ο γνωστός σχεδιαστής και πρώην κριτής του GNTM είχε μιλήσει πρόσφατα για τον σύντροφό του σε συνέντευξή του στο Πρωινό.

«Είμαι σε σχέση. Φτάνει; Αυτό! Δεν είναι η πρώτη μου σχέση. Είναι η τρίτη μου σχέση. Είμαι πιστός στη ζωή μου, πιστός άνθρωπος. Η πρώτη μου σχέση διήρκησε δέκα χρόνια. Μια απόφαση ζωής δεν είναι αυθόρμητη, είμαι πολύ αναλυτικός στο μυαλό μου. Όταν βλέπεις ότι τα πράγματα τα έχεις εξαντλήσει πρέπει να βάλεις και το συναίσθημα. Ερωτεύομαι παράφορα. Με έλκει η ανθρωπιά και η καλοσύνη. Θέλω να είμαι φίλος και ίσος, χωρίς καμία κριτική και ανταγωνισμούς», ανέφερε αρχικά ο Άγγελος Μπράτης.

«Αν είναι να είμαι με κάποιον είναι επειδή θέλω να περνάω ωραία. Τα απλά με ενδιαφέρουν. Δεν έχω σκεφτεί για γάμο και οικογένεια. Θα με ενδιέφερε πολύ να είναι όλα ίσα σε αυτήν την κοινωνία. Οι άνθρωποι να έχουν πραγματικά ίσα δικαιώματα και όχι μόνο ίσες υποχρεώσεις»., πρόσθεσε.

Πλέον ο Αγγελος Μπράτης ένιωσε έτοιμος να συστήσει τον σύντροφό του ενώ φωτογραφίες από τα παρασκήνια της εκπομπής είχε δημοσιεύσει ο φωτογράφος και φίλος τους, Πάνος Μιχαήλ, με την εξής λεζάντα: «Αν με διαλέξεις μια φορά θα ζήσεις χίλια χρόνια κι αν με διαλέξεις δυο και τρεις θα έχουμε ζωή αιώνια. Επειδή τα αγαπάω πολύ αυτά τα δυο υπέρταλαντούχα αγόρια και επειδή δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο στον κόσμο από ένα ερωτευμένο ζευγάρι (το πιο αναπάντεχο της πόλης) χαρείτε κι εσείς μαζί τους την μόνη εμπράγματη ουτοπία: τον έρωτα».

Ποιος είναι ο σύντροφος του Αγγελου Μπράτη

Ο Σαράντος Γεώργιος Ζερβουλάκος γεννήθηκε το 1980 στη Θεσσαλονίκη, από πατέρα Έλληνα και μητέρα Γερμανίδα.

Αποφοίτησε από το Γερμανικό Γυμνάσιο και ξεκίνησε σπουδές ιατρικής, αποπερατώνοντας τον πρώτο βασικό κύκλο. Ήδη εκείνο το διάστημα, απέκτησε τις πρώτες πρακτικές εμπειρίες ως βοηθός σκηνοθέτη, μεταξύ άλλων, στο Deutsches Theater (Βερολίνο), το Sophiensaele (Βερολίνο), το Πανεπιστήμιο Καλών Τεχνών του Βερολίνου (UdK) και το bat-Studiotheater της Ακαδημίας Δραματικής Τέχνης Ernst Busch (Βερολίνο), όπως και στην πειραματική θεατρική σκηνή Kampnagel (Αμβούργο).

Από το 2006 μέχρι το 2010 σπούδασε στο Max Reinhardt Seminar στη Βιέννη, στο Τμήμα Σκηνοθεσίας και Ηθοποιίας. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του, σκηνοθέτησε διάφορες παραστάσεις, οι οποίες παρουσιάστηκαν σε διεθνή φεστιβάλ στη Γερμανία, την Αυστρία και τη Γαλλία. Έχει παρουσιάσει δουλειές του, μεταξύ άλλων, στο Schauspielhaus του Ντίσελντορφ, το Schauspielhaus του Γκρατς, το Theater Oberhausen, το Staatstheater του Μάιντς, το Schauspiel της Λειψίας, το Residenztheater του Μονάχου, το Volkstheater και το Burgtheater της Βιέννης. Στην Ελλάδα συνεργάστηκε με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και το Εθνικό Θέατρο.

H παράσταση «Επαναστατικές μέθοδοι για τον καθαρισμό της πισίνας σας της Αλεξάνδρας Κ*», στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου το 2018, ήταν η πρώτη σκηνοθεσία του στην Αθήνα. Το 2011, η παράσταση «Καλοκαιρινή Νύχτα», την οποία σκηνοθέτησε στο Burgtheater της Βιέννης, ήταν υποψήφια για το θεατρικό βραβείο Nestroy στην κατηγορία «Καλύτερου Νέου Δημιουργού».

Επίσης, το 2012 αναδείχτηκε καλύτερος νέος καλλιτέχνης σε μια ψηφοφορία ανάμεσα σε κριτικούς θεάτρου, την οποία διενήργησε το περιοδικό «Theater heute». Το 2016 ίδρυσε την ETERIA FILON στη Βιέννη. Ο Σαράντος Γεώργιος Ζερβουλάκος ζει στη Βιέννη και στην Αθήνα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00