Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Φίλιππος – Νίνα Φλορ: Ταξίδι στις Κάννες – Η φωτογραφία που δημοσίευσε ο Τόμας Φλορ

Τις καλοκαιρινές τους διακοπές απολαμβάνουν ο Φίλιππος και η Νίνα Φλορ, ξεκινώντας από τη Γαλλία.

Το ζευγάρι λατρεύει τα ταξίδια κάτι το οποίο αποδεικνύουν οι φωτογραφίες τους στα social media.

Αυτές τις μέρες μάλιστα ταξίδεψαν στις Κάννες και την αποκάλυψη έκανε ο πατέρας της Νίνα Φλορ και πεθερός του Φίλιππου μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο οποίος βρέθηκε στο πλευρό τους.

O ζάμπλουτος, Τόμας Φλορ ανήρτησε μια φωτογραφία με τον Φίλιππο και τη Νίνα Φλορ να ποζάρουν μαζί, την ώρα που γευμάτιζαν σε ένα από τα πιο φημισμένα εστιατόρια στις Κάννες.

Οι δυο τους έδειχναν ιδιαίτερα ευδιάθετοι, ενώ στη συνέχεια η χρυσή κληρονόμος της αυτοκρατορίας της εταιρείας των τζετ μοιράστηκε ακόμη ένα στιγμιότυπο από τη βόλτα με τον πατέρα της. Την ώρα του δειλινού οι δύο τους έβγαλαν selfie μέσα στο υπερπολυτελές κάμπριο αυτοκίνητό τους,

 

Να θυμίσουμε πως τον Δεκέμβριο του 2020 είχαν πραγματοποιήσει τον πολιτικό του γάμο στην Ελβετία, ενώ τον περασμένο Οκτώβριο, η Νίνα Φλορ και ο Φίλιππος ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας σε μια υπέροχη τελετή στην Μητρόπολη Αθηνών.

Κουμπάροι και παράνυμφοι στο ζευγάρι ήταν, μεταξύ άλλων, ο Πρίγκιπας Παύλος, ο Πρίγκιπας Νικόλαος, η Πριγκίπισσα Θεοδώρα, η Πριγκίπισσα Μαρία-Ολυμπία και ο Πρίγκιπας Οδυσσέας-Κίμων.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00