Η Άμπερ Χερντ πούλησε πολυτελές σπίτι της (Φωτο)

Χερντ

Επικαλούμενη σχετικά έγγραφα η New York Post αναφέρει ότι το σπίτι «άλλαξε χέρια» για 1,05 εκατομμύρια δολάρια στις 18 Ιουλίου

Σχεδόν δύο μήνες αφότου ο Τζόνι Ντεπ κέρδισε την υπόθεση δυσφήμισης εναντίον της Άμπερ Χερντ στην πολύκροτη δίκη, η ηθοποιός πούλησε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την «προσωπική της όαση» στην έρημο της Καλιφόρνια, όπως αποκαλύπτει η New York Post.

Πρόκειται για ένα πολυτελές σπίτι στην πεδιάδα της Γιούκα στην Καλιφόρνια, με τρία υπνοδωμάτια και τρία μπάνια, έκτασης έξι στρεμμάτων στην Καλιφόρνια. Επικαλούμενη σχετικά έγγραφα η NYP αναφέρει ότι το σπίτι «άλλαξε χέρια» για 1,05 εκατομμύρια δολάρια στις 18 Ιουλίου.

Χερντ

Οι Ρίκαρντ και Κάρολ Τζάνετ Γιόργκενσεν, οι οποίοι έχουν επίσης ακίνητα στη Νεβάδα και είναι ιδρυτές της Jorgensen & Company LLC φέρονται να είναι οι νέοι ιδιοκτήτες.

Με έκταση πάνω από 1.830 τετραγωνικά, η διαφημιστική καταχώριση περιέγραφε το κτήμα ως «μοναδική ευκαιρία ζωής να αποκτήσεις ένα τέτοιο ακίνητο».

Χερντ

Με μαγευτική θέα τα βουνά και την έρημο της περιοχής, το συγκρότημα διαθέτει μια γέφυρα μήκους 34 μέτρων, η οποία οδηγεί σε ένα κιόσκι στην πλαγιά του βουνού.

Το κυρίως υπνοδωμάτιο διαθέτει διπλές ντουλάπες και μεγάλους πέτρινους διπλούς νιπτήρες, καθώς και μια μπανιέρα. Παράλληλα, το γκαράζ αγγίζει τα 440 τετραγωνικά.

Υπενθυμίζεται πως ο Αμερικανός ηθοποιός κατέθεσε μήνυση εναντίον της πρώην συζύγου του, για συκοφαντική δυσφήμιση σε άρθρο της στη Washington Post.H Άμπερ Χερντ τον κατηγορούσε για σωματική και ψυχολογική κακοποίηση, κατά τη διάρκεια του 15μηνου γάμου τους. Ο Τζόνι Ντεπ τη μήνυσε για τους ισχυρισμούς της, απαιτώντας αποζημίωση 50 εκατομμυρίων δολαρίων και στη συνέχεια, εκείνη υπέβαλε αγωγή εναντίον του για 100 εκατομμύρια δολάρια.

Χερντ

Οι ένορκοι αποφάσισαν ότι η δήλωση της Χερντ ήταν ψευδής, συκοφαντική και έγινε με κακόβουλο τρόπο. Υπέρ του ηθοποιού επιδικάστηκε αποζημίωση 15 εκατ. δολαρίων. Η Χερντ κέρδισε μία από τις αντεγκλήσεις της εναντίον του Ντεπ, για σχόλια του δικηγόρου του στην Daily Mail και υπέρ της επιδικάστηκε αποζημίωση 2 εκατ. δολαρίων. Ωστόσο, μετά τις ρυθμίσεις και τη μείωση του ποσού από το Ανώτατο Δικαστήριο της Βιρτζίνια, η ηθοποιός καλείται να πληρώσει 8 εκατ. δολάρια, χρήματα που αναφέρφει ότι δεν διαθέτει. Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, η διάσημη ηθοποιός κατέθεσε έφεση κατά της ετυμηγορίας στην πολύκροτη δίκη.