Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Χριστίνα Σάλτη: Ποιος είναι ο νέος της σύντροφος – Το τρυφερό στιγμιότυπο που «πρόδωσε» τη σχέση τους (Βίντεο)

Μια πολύ δημιουργική φάση

φαίνεται πως διανύει η Χριστίνα Σάλτη τόσο στην επαγγελματική όσο και την προσωπική της ζωή, αφού πέρα από τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις δείχνει να βιώνει και τον απόλυτο έρωτα.

Η αποκάλυψη έγινε μέσα από το Instagram, όπου σε ένα Instastory στο προφίλ της το βράδυ της Τετάρτης στο οποίο τη βλέπουμε να φιλά με πάθος στο στόμα έναν γοητευτικό νεαρό.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Κύπριο τραγουδιστή και ηθοποιό Χριστόφορο Ηλία, το καλλιτεχνικό όνομα του οποίου είναι «Biased Beast».

Γιος της γνωστής socialite και designer της Κύπρου Σταλώς Ηλία, ξεκίνησε τα βήματά του στον χώρο των Τεχνών από τη Νέα Υόρκη. Έχει κυκλοφορήσει ήδη τα δικά του τραγούδια και έχει παίξει και σε αρκετά μιούζικαλ. Το ψευδώνυμό του, “Βiased Beast” είναι όπως λέει ένα “τέρας δημιουργίας” από το οποίο αντλεί ενέργεια.

«Λέει αυτά που σκεφτόμαστε όλοι και ίσως φοβόμαστε να πούμε και δρα με γνώμονα την αγάπη για την τέχνη και τη ζωή. Η ενέργεια που αντλώ από αυτή τη περσόνα με οδηγεί στο να μοιράζομαι όμορφες στιγμές διασκέδασης με όλους όσους με ακολουθούν ή με παρακολουθούν, τώρα ή αύριο. Έρχονται πολλά τραγούδια, ο πρώτος μου δίσκος, φανταχτερά κουστούμια και διάθεση. Μείνετε συντονισμένοι!», είχε δηλώσει ο ίδιος σε συνέντευξή του στο SigmaLive.


 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου