Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μπράιαν Όστιν Γκριν: Η Μέγκαν Φοξ γνώρισε τον νεογέννητο γιο του πρώην της

Τη συνάντησή τους αποκάλυψε η νέα σύντροφός του, Σάρνα Μπέρτζες – «Ήταν μια υπέροχη εικόνα»

Πρόσφατα η Σάρνα Μπέρτζες και ο Μπράιαν Όστιν Γκριν έγιναν γονείς. Το ζευγάρι υποδέχτηκε στον κόσμο τον πρώτο του γιο, τον Ζέιν.

Οι δυο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και μάλιστα, η επαγγελματίας χορεύτρια δήλωσε στο Us Weekly πως το μωρό τους είναι πολύ συνεργάσιμο, καθώς δεν κλαίει και κοιμάται αρκετές ώρες, με αποτέλεσμα να μην τους κουράζει καθόλου.

Μάλιστα, την τύχη να γνωρίσει τον μικρό Ζέιν είχε και η πρώην σύζυγος του Μπράιαν Όστιν Γκριν, η Μέγκαν Φοξ. Τη συνάντησή τους αποκάλυψε η ίδια η χορεύτρια, η οποία ανέφερε επίσης πως έχουν πολύ καλές σχέσεις.

«Ήρθε και είδε για λίγο τον Ζέιν. Ήταν υπέροχη εικόνα να τη δεις, γιατί πραγματικά ήταν μια πολύ τρυφερή συνάντηση. Είπε ότι ο μικρός είναι πολύ χαριτωμένος και ήσυχος, πράγμα που είναι αλήθεια», δήλωσε η Σάρνα Μπέρτζες.

«Είναι εκπληκτικό το πόσο ήσυχος είναι. Δεν κλαίει ποτέ, δεν έχουμε ακούσει το κλάμα του ακόμα. Είναι πολύ κοινωνικός, αν τον πάρεις στην αγκαλιά σου, αμέσως χαλαρώνει», συμπλήρωσε στη συνέχεια για τον γιο της.

Όπως εξήγησε παρακάτω, τα μεγαλύτερα παιδιά τους έχουν ενθουσιαστεί με τον νεογέννητο αδερφό τους. «Έχουν εμμονή μαζί του. Βρίσκονται συνέχεια γύρω του. Μπαίνουν κρυφά κάθε πρωί στο δωμάτιό του, περπατούν στις μύτες των ποδιών τους και προσπαθούν να δουν το μωρό. Τους αρέσει να τον φροντίζουν και να του δίνουν φιλιά», εξήγησε.

Ο ερχομός του γιου τους ήταν και ο λόγος που η χορεύτρια ερωτεύτηκε τον Όστιν Γκριν από την αρχή. «Νιώθω ότι τον αγάπησα ξανά. Είναι ένας τόσο δραστήριος μπαμπάς. Βέβαια, το ήξερα αυτό, τον έβλεπα με τα άλλα του παιδιά. Είναι πολύ όμορφη ψυχή», ανέφερε κλείνοντας τη συνέντευξή της η Σάρνα Μπέρτζες.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00