Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κατερίνα Μουτσάτσου: Από το Λος Άντζελες στην Αίγινα – Φωτογραφίες από τις οικογενειακές της διακοπές

Καλοκαιρινές διακοπές στην Αίγινα για την Κατερίνα Μουτσάτσου και τον σύζυγό της Τσαρλς Κόμο, οι οποίοι για άλλη μια χρονιά επέλεξαν τον αγαπημένο τους προορισμό.

Η γνωστής ηθοποιός , η οποία εδώ και πολλά χρόνια ζει μόνιμα στο εξωτερικό, περνά όλα της σχεδόν τα καλοκαίρια στην Αίγινα, εκεί όπου και θυμάται τα παιδικά της χρόνια τιμώντας έτσι τις ρίζες της.

«Η Αίγινα είναι ο κόσμος μου. Η φιστικιά είναι το ιερό μου δέντρο, οι βουτιές από τα βράχια είναι το ζητούμενο μου όταν πάω να κολυμπήσω. Μεγάλωσα με αυτές τις εικόνες και τις μυρωδιές. Όπως καταλαβαίνετε, δεν μπορώ παρά να συνδέομαι με την Αίγινα, καθαρά οικογενειακά και βέβαια συναισθηματικά», είχε δηλώσει η Κατερίνα Μουτσάτσου μιλώντας στο «We Love Aegina».

Γάμος και Βάφτιση στην Αίγινα

Τον Σεπτέμβριο του 2017 και έχοντας αποκτήσει το πρώτο τους παιδί, η Κατερίνα Μουτσάτσου και ο Τσαρλς Κόμο πραγματοποίησαν τον θρησκευτικό τους γάμο στην Αίγινα.

Η ηθοποιός κατέφτασε με την οικογένειά της στην εκκλησία επιλέγοντας κοντό λευκό φόρεμα κάνοντας έτσι μοντέρνο το νυφικό look του γάμου της.

Η Κατερίνα Μουτσάτσου βρέθηκε ξανά με την οικογένειά της στη Αίγινα το καλοκαίρι του 2021 όπου και βάφτισε τον δεύτερο γιο της.

Τι κάνει σήμερα η ηθοποιός

Σε συνέντευξή της στο newsit η Κατερίνα Μουτσάτσου είχε μιλήσει για το νέο της ξεκίνημα: «Κάνω κάτι δικό μου εδώ και λίγα χρόνια γράφω μία τριλογία, τρεις ταινίες και αυτό είναι για μένα ο στόχος ο προσωπικός, πέραν της εταιρείας παραγωγής που έχουμε, που είναι δουλειές άλλων στις οποίες συνεργάζομαι.

Για μένα προσωπική προτεραιότητα είναι μία επιστροφή κινηματογραφική με μία τριλογία τριών ταινιών την οποία την έχω ξεκινήσει ενάμιση χρόνο πριν, έχει ένα ρυθμό που δεν είναι σταθερός.

Πότε γράφω συνεχώς για ένα μήνα, πότε σταματάω για τρεις, οπότε από δω και πέρα είναι τα πράγματα λίγο πιο στρωμένα γιατί πρέπει να το φέρω εις πέρας γιατί είναι η επιστροφή μου και μπροστά από την κάμερα και κυρίως πίσω».

Ευτυχισμένη μαμά

Η Κατερίνα Μουτσάτσου περνά άλλο ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι στην Αίγινα με την οικογένειά της. Η χαρά της μάλιστα που επέστρεψε στον τόπο της, δεν κρύβεται στα social media, αφού η ηθοποιός σχεδόν καθημερινά δημοσιεύει σχετικές φωτογραφίες.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου