Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μπραντ Πιτ: Στη νέα του ταινία γίνεται πιλότος της F1 με δάσκαλο τον Λιούις Χάμιλτον!

Ο πρωταθλητής της Formula 1 θα μάθει στον Μπραντ Πιτ πώς να γυρίσει μια σκηνή όπου θα πρέπει να πιάσει 200 χλμ την ώρα με το μονοθέσιό του!

Η νέα ταινία που θα πρωταγωνιστήσει ο Μπραντ Πιτ είναι εμπνευσμένη από αγώνες αυτοκινήτων και για τον λόγο αυτό, οι παραγωγοί «στρατολόγησαν» έναν ειδικό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λιούις Χάμιλτον εντάχθηκε στην ομάδα παραγωγής της ταινίας, ως σύμβουλος σκηνοθεσίας, προκειμένου να μεταφέρει στους συντελεστές τις γνώσεις του γύρω από το άθλημα. Το πρότζεκτ θα αφορά τα μηχανοκίνητα, ενώ ο πρωταγωνιστής θα χρειαστεί να γυρίσει μια σκηνή σε ένα μονοθέσιο F1, τρέχοντας με ταχύτητα 200χλμ/ώρα.

Η υπόθεση θέλει τον Μπραντ Πιτ ως έναν άλλοτε σπουδαίο οδηγό αγώνων ταχύτητας, που θα βγει στη σύνταξη, όμως θα γίνει ο μέντορας ενός πολλά υποσχόμενου πρωτάρη. Όμως, η μοίρα θα του δώσει την ευκαιρία να αγωνιστεί ως συμπαίκτης του νεαρού σταρ.

«Σε αυτή την ταινία όλα είναι στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή. Η F1 είναι προφανώς ένα τεράστιο πρότζεκτ, αλλά ο Μπραντ είναι ο απόλυτα κατάλληλος άνθρωπος για αυτόν τον ρόλο. Ο Λιούις είναι ενθουσιασμένος στη σκέψη μιας νέας εμπειρίας», είπε πηγή από την παραγωγή και συμπλήρωσε: «Όλοι είμαστε έτοιμοι για αυτό».

 

Παραγωγός στην ταινία θα είναι ο Τζέρι Μπράκχαϊμερ, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα ταινιών δράσης. Ο Τζόζεφ Κοσίνσκι, ο άνθρωπος που σκηνοθέτησε το «Top Gun 2», είναι εκείνος που έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία της ταινίας.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου