Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Κομψή και σέξυ στο νέο της φόρεμα (Φωτό)

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου φοράει το απόλυτο φόρεμα που συνδυάζει 20s αναφορές και μοντέρνο glam

Μια σειρά από φωτογραφίες με το φόρεμα που θα ήθελε κάθε γυναίκα στην γκαρνταρόμπα της, ανέβασε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το κομψό και συνάμα σέξυ φόρεμά της είναι διαφανές μίνι με κρόσσια και απλικαρισμένους κρύσταλλους. Η Ιωάννα επέλεξε να το συνδυάσει με μεταλιζέ ψηλοτάκουνα πέδιλα και ασορτί clutch τσαντάκι.

 

Πέρα από το εντυπωσιακό της φόρεμα, το μακιγιάζ της ήταν επίσης καταπληκτικό. Σε προηγούμενη ανάρτηση της στο Instagram, είχε παρουσιάσει βήμα βήμα το backstage της προετοιμασίας γράφοντας στη λεζάντα για τον make-up artist:

«Όση ώρα είχα αφεθεί στα μαγικά του χέρια, ένιωθα λίγη αγωνία. Ο Δημήτρης όμως έδειχνε πραγματικά εκστασιασμένος!!! Μου εξήγησε πως είναι πολύ χαρούμενος που του “επέτρεψα” να με βάψει (!!!) και πως πλέον το όνειρο και η λαχτάρα του είναι να ασχοληθεί με ανθρώπους που έχουν προβλήματα στην εμφάνιση τους, όπως εγώ.. όπως οι άνθρωποι με καρκίνο. Και θέλει να τους βοηθήσει να καταλάβουν πως έχουν την επιλογή να μην ντρέπονται και πως μπορούν να έχουν μια όμορφη ζωή. Ε αυτό ήταν… τον ΛΑΤΡΕΨΑ @dimitrisdimitroulis είμαι τόσο ευγνώμων για τη γνωριμία μας.. είσαι Υπέροχος».

*Η Ιωάννα ποζάρει στο φακό της Ολυμπίας Κρασαγάκη.

  

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00