Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Σοφία Βεργκάρα: Όταν ήταν 14 ετών – Η σπάνια φωτογραφία από την εφηβεία της

Σοφία Βεργκάρα

Δείτε πως ήταν η ηθοποιός στα ’80s

Τον χρόνο πίσω γύρισε η Σοφία Βεργκάρα. Η διάσημη ηθοποιός από την Κολομβία, που πρόσφατα έκλεισε τα 50 της χρόνια, νοστάλγησε τα εφηβικά της χρόνια και είπε να κάνει ένα flashback.

Ξεφύλλισε παλιά άλμπουμ και βρήκε δύο φωτογραφίες της από όταν ήταν 14 ετών, τις οποίες και θέλησε να μοιραστεί με τους ακολούθους της στα social media.

Στα δύο στιγμιότυπα από τα 80s τη βλέπουμε με μακριά ξανθά μαλλιά και αφέλειες να φοράει το ολόσωμο μαγιό της και να είναι το ίδιο εντυπωσιακή, με τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της να ξεχωρίζουν από τότε.

«Πίσω στα ’80ς, στη Μπαρρανκίγια. 14 χρονών», έγραψε η ίδια στη λεζάντα της ανάρτησή της.

Στη συνέχεια, έκανε και ένα story με μια πιο σέξι φωτογραφία. Σε αυτή ποζάρει γυμνή στο κρεβάτι, έχοντας καλύψει τα επίμαχα σημεία με ένα σεντόνι και ανεβάζοντας τη θερμοκρασία στα ύψη.

Δείτε τις αναρτήσεις της

 

Θυμίζουμε ότι η Σοφία Βεργκάρα έγινε ευρέως γνωστή το 1995 από τη συμμετοχή της στη μεξικανική σαπουνόπερα «Acapulco, Cuerpo y Alma».

Είχε προηγηθεί η συμμετοχή της σε διαφήμιση γνωστού αναψυκτικού που έκανε σε ηλικία 17 ετών.

Αυτό όμως που έμελλε να απογειώσει την καριέρα της ήταν η παρουσίαση της ταξιδιωτικής εκπομπής «Fuera De Serie» από το 1995 μέχρι το 1998 για τις ανάγκες της οποίας ήταν υποχρεωμένη να κυκλοφορεί με μπικίνι επιδεικνύοντας το μπούστο της.

 

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου