Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Η απουσία της κόρης του από τον γάμο και οι συγκινητικές δηλώσεις της μητέρας της τραγουδίστριας

Στο Παρίσι βρίσκονται από χθες η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ καθώς αυτό είναι το μέρος που επέλεξαν να περάσουν το ταξίδι του μέλιτος για τον γάμο τους που έγινε λίγες ημέρες πριν υπό άκρα μυστικότητα στο Λας Βέγκας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής από τον γάμο του ερωτευμένου ζευγαριού απούσα ήταν η κόρη του ηθοποιού. Η 16χτονη σήμερα Βάιολετ επέλεξε να μην παρεβρεθεί στον γάμο του πατέρα της προς ένδειξη σεβασμού προς τη μητέρα της Τζένιφερ Γκάρνερ.

«Η Βάιολετ έμεινε σπίτι γιατί είναι εξαιρετικά πιστή στη μαμά της», ανέφερε πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού. Σύμφωνα με την page six, ο Ben ενημέρωσε την πρώην σύζυγό του για την τελετή την τελευταία στιγμή. H Jennifer Lopez είναι πραγματικά χαρούμενη, όμως, και στο newsletter της αποκάλυψε: «Όταν η αγάπη είναι πραγματική, το μόνο πράγμα που έχει σημασία στον γάμο είναι η υπόσχεση που δίνουμε να αγαπάμε, να νοιαζόμαστε, να κατανοούμε, να είμαστε υπομονετικοί και να είμαστε καλοί ο ένας με τον άλλον. Το είχαμε. Και άλλα τόσα. Η καλύτερη νύχτα της ζωής μας».

Από την άλλη, κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου επεισοδίου του «The View», η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι η μητέρα της τραγουδίστριας, Γουαδελούπη, πίστευε ότι η κόρη της και ο Affleck θα ήταν ξανά μαζί.

«Δεν εξεπλάγην γιατί ο Ben είναι η αληθινή της αγάπη, οπότε ήξερα ότι θα ξαναβρεθούν. Ήξερα ότι ήταν ερωτευμένοι. Ξέρω ότι αυτό θα κρατήσει για πάντα και θα ζήσουν ευτυχισμένοι για πάντα, και γι’ αυτό πήρε το επίθετό του. Τον αγαπάει. Έπρεπε να τον είχε παντρευτεί την πρώτη φορά», αναφέρει η μητέρα της τραγουδίστριας.. Η JLO πλέον υπογράφει το ενημερωτικό δελτίο της ως «Mrs. Jennifer Lynn Affleck».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου