Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Βρετανία: Ο πρίγκιπας Τζορτζ έγινε 9 ετών – Η φωτογραφία που δημοσίευσε το παλάτι

Το κλικ της Κέιτ Μίντλετον αποτύπωσε το ανέμελο χαμόγελο του γιου της

Ο πρίγκιπας Τζορτζ επιδεικνύει το χαμόγελό του και ποζάρει ανέμελος και ξέγνοιαστος στην επίσημη φωτογραφία που δημοσίευσε το παλάτι για τον εορτασμό των 9ων γεννεθλίων του.

«Ο Τζορτζ γίνεται 9!», γράφει η λεζάντα της φωτογραφίας που αναρτήθηκε στα social media και συνοδεύεται με emoji μπαλονιών και μιας τούρτας γενεθλίων

Τη φωτογραφία τράβηξε η μητέρα του, Κέιτ Μίντλετον, ενώ η οικογένεια βρισκόταν σε διακοπές στο Ηνωμένο Βασίλειο νωρίτερα αυτό το μήνα.

Ο Τζορτζ φοράει ένα μπλε μπλουζάκι πόλο και ποζάρει χαμογελαστός στο φακό, ενώ η ομοιότητα με τον πατέρα του, πρίγκιπα Ουίλιαμ, είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή. 

«Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ είναι στην ευχάριστη θέση να μοιραστούν μια νέα φωτογραφία του πρίγκιπα Τζορτζ ενόψει των ένατων γενεθλίων του αύριο», ανέφερε το ζευγάρι σε μια δήλωση.

Τα τελευταία χρόνια η Κέιτ Μίντλετον έχει καθιερώσει την… παράδοση να φωτογραφίζει τα πορτραίτα των παιδιών της, Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις, καθώς είναι γνωστό ότι εκείνη κρύβεται πίσω από τον φωτογραφικό φακό.

Η άλλη πλευρά του πρίγκιπα Τζορτζ

Η φωτογραφία που δημοσίευσε το παλάτι δείχνει μία άλλη πλευρά του πρίγκιπα Τζορτζ, περισσότερο χαλαρή, καθώς τον έχουμε συνηθίσει σε πιο σοβαρές εμφανίσεις, παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Βέβαια, ο μικρός πρίγκιπας μάς είχε χαρίσει πρόσφατα viral στιγμιότυπα από το φετινό Wimbledon, ο οποίος ήταν αρκετά ζωηρός, ενώ έδειχνε να αισθάνεται ενίοτε άβολα λόγω της έντονης ζέστης κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ των Νόβακ Τζόκοβιτς και Νικ Κύργιος.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου