Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Πέτρος Κουσουλός – Φωτιά στην Πεντέλη: Περιγράφει τις ώρες αγωνίας που έζησε με την οικογένειά του

Ώρες αγωνίας βιώνουν οι κάτοικοι των περιοχών Ντραφίου, Παλλήνης, Ανθούσας, Γέρακα και Διώνης, από το απόγευμα της Τρίτης (19/7) λόγω των πύρινων μετώπων που έχουν ανοίξει.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Πέτρος Κουσουλός, ο οποίος περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που έζησε με την οικογένειά του εξαιτίας της πυρκαγιάς που ξέσπασε στην Πεντέλη όπου και διαμένουν.

Ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «Μπαμ» μίλησε στην εκπομπή «Alpha Τώρα», και περιέγραψε τις εικόνες αποκάλυψης που έζησαν στο Ντράφι.

Στην εκπομπή του Alpha είπε: «Όλοι είναι καλά ευτυχώς, απομακρυνθήκανε εγκαίρως. Αυτό το οποίο ζήσαμε Παναγιώτη πραγματικά, δεν μπορεί να αποτυπωθεί και να στο πω προφορικά.

Εγώ παρέμεινα εκεί πέρα μέχρι τις 7 η ώρα το πρωί που ξημέρωσε. Το Ντράφι ήταν αβοήθητο και στη μεγάλη λεωφόρο του Ντραφίου δεν υπήρχε ούτε ένα πυροσβεστικό. Έγώ έκανα μεγάλη βόλτα, έκανα επιτόπια έρευνα μήπως υπάρχουν προβλήματα… Τους μοναδικούς που μπόρεσα να βρω είναι κάποιοι εθελοντές πυροσβέστες που προσπάθησαν να κατασβέσουν τη φωτιά.

Μιλάμε για μια χαώδη κατάσταση… Το να μην υπάρχει ούτε ένα πυροσβεστικό στην καρδιά του Ντραφίου είναι κάτι που δε θυμάμαι ούτε στις προηγούμενες πυρκαγιές… Ήταν εφιαλτικές οι στιγμές. Πήγαμε και βρήκαμε μόνοι μας πυροσβεστικά και στα μέσα της διαδρομής μας ενημέρωναν ότι δεν έχουν νερό.

Δεν έχω εικόνα από το σπίτι μου, τώρα θα πάω να δω τι γίνεται. Το απέναντι οικόπεδο κάηκε ολοσχερώς, ένα διπλανό σπίτι έχει υποστεί ζημιές… Το θέμα δεν είναι το δικό μου σπίτι αυτή τη στιγμή αλλά το ότι οι κάτοικοι στο Ντράφι από χθες και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ήμασταν εντελώς αβοήθητοι».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00