Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Περικλής Περάκης: Πέθανε ο γνωστός τραγουδιστής

Θλίψη προκάλεσε στον χώρο της μουσικής, η είδηση θανάτου του Περικλή Περάκη.

Το δυσάρεστο γεγονός έγινε γνωστό μέσα από ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο facebook η επίσης τραγουδίστρια Σου Κύρκου.

Συγκεκριμένα, η Σου Κύρκου δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία από την εποχή που έκαναν μαζί τα πρώτα τους βήματα στο τραγούδι και έγραψε, «Δυστυχώς έφυγε σήμερα από τη ζωή ο τραγουδιστής με την υπέροχη φωνή Περικλής Περάκης. Καλό παράδεισο να έχει».

Από την άλλη, το Δ.Σ. της Ένωσης Τραγουδιστών Ελλάδος σε ανάρτησή του σημείωσε: «ΕΦΥΓΕ Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΠΕΡΑΚΗΣ… Το Δ.Σ. της Ένωσης Τραγουδιστών Ελλάδος εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη για την απώλεια και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΕΡΙΚΛΗ… Η εξόδιος ακολουθία θα λάβει χώρα το Σάββατο 23-7-2022 και ώρα 10.30 πμ στο κοιμητήριο Ζωγράφου».

Ο Περικλής Περάκης νοσηλευόταν εδώ και δυο εβδομάδες στην Καρδιολογική Κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, αλλά έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Ο Περικλής Περάκης μεσουράνησε τη δεκαετία του ’70 ερμηνεύοντας ωραία τραγούδια όπως «Απονιά» σε μουσική Στέλιου Σωτηρίου και στίχους Καλλιόπης Μαρμαρινού, το «Ποιος να το πίστευε» των ίδιων.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου