Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ο Μπραντ Πιτ κάνει επίδειξη μόδας με φούστα και αρβύλες -σε κοινή θέα τα τατουάζ του στις γάμπες

Ο ηθοποιός φόρεσε μια καφέ, λινή φούστα μέχρι το γόνατο και ασορτί σακάκι ενώ παρευρέθηκε σε μια προβολή στο Βερολίνο για την επερχόμενη ταινία του, Bullet Train.

Ο Μπραντ Πιτ επιδεικνύει τη μοναδική αίσθηση του στυλ του για ακόμη μία φορά. Καθώς περπατούσε στο κόκκινο χαλί στο Βερολίνο για την προβολή της νέας του ταινίας, Bullet Train, ο 58χρονος ηθοποιος πόζαρε με το αντισυμβατικό του σύνολο, το οποίο αποτελούνταν από μια καφέ, λινή φούστα μέχρι το γόνατο και ασορτί σακάκι.

Ο πρωταγωνιστής του «Once Upon a Time in Hollywood» φορούσε ένα «σκονισμένο ροζ» πουκάμισο κάτω από το υπερβατικό κοστούμι του, και στόλισε την εμφάνισή του με κρεμαστά κολιέ, ένα ζευγάρι κλασικά γυαλιά ηλίου και μαύρες μπότες τύπου άρβυλα στρατού.

 

Η φούστα του Pitt έδειξε επίσης μερικά από τα τατουάζ στα πόδια του, μεταξύ των οποίων ένα πρόσωπο ρινόκερου και ένα ανθρώπινο κρανίο.

Δείτε το βίντεο με την εμφάνισή του:

Σύμφωνα με τη βρετανική Vogue, ο Πιτ κάποτε προέβλεψε ότι οι άνδρες θα προσθέσουν φούστες στη συλλογή της γκαρνταρόμπας τους, ενώ προωθούσε την ταινία του Troy το 2004.

«Οι άνδρες θα φορούν φούστες μέχρι το επόμενο καλοκαίρι», είχε πει τότε, σύμφωνα με το πρακτορείο. «Αυτή είναι η πρόβλεψη και η διακήρυξή μου. Η ταινία απαντά και στα δύο φύλα. Μιλάμε για ρεαλιστική άνεση και οι Έλληνες φορούσαν φούστες όλη την ώρα τότε».

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είχε επίσης φωτογραφηθεί από τον διάσημο φωτογράφο πορτρέτων Mark Seliger με διάφορα φορέματα, ενώ εμφανιζόταν στο εξώφυλλο του Rolling Stone το 1999. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν πριν αυτός και η πρώην Jennifer Aniston παντρευτούν.

Ο Pitt βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε διεθνή περιοδεία για την προώθηση της τελευταίας του ταινίας μαζί με τους συμπρωταγωνιστές του Joey King, Aaron Taylor Johnson και Brian Tyree Henry.

Τις προηγούμενες μέρες, ενώ η ομάδα παρευρέθηκε σε φωτογράφιση στο Παρίσι, ο Pitt εμφανίστηκε με καλοκαιρινό outfit που αποτελούνταν από ένα χαλαρό λινό κοστούμι σε ροδακινί χρώμα, επίσης λινό, και ένα βαθύ πορτοκαλί T-shirt. Το σύνολο το συμπλήρωσε με μια χρυσή αλυσίδα και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου από ταρταρούγα.

Το Bullet Train είναι ένα κωμικό θρίλερ δράσης με πρωταγωνιστή τον Πιτ στο ρόλο ενός δολοφόνου, ο οποίος, αφού αναρρώνει από μια περίοδο εξουθένωσης, επιστρέφει στο καθήκον.

«Ξέρεις, κάνεις ένα μήνα ψυχοθεραπεία, έχεις μια επιφοίτηση και νομίζεις ότι τα έχεις καταλάβει όλα και δεν πρόκειται να ξαναγίνεις ποτέ πια απελπισμένος», είχε δηλώσει ο Pitt στο παρελθόν στο GQ, αναφερόμενος στον χαρακτήρα του. «Αυτό ήταν όλο. Το κατάλαβα πλέον, είμαι έτοιμος να φύγω!».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου