Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Φωτιά στην Πεντέλη: Οι φλόγες έφτασαν έξω από το σπίτι της Δήμητρας Κατσαφάδου (Φωτό)

Ώρες αγωνίας για τη γνωστή επιχειρηματία

Έναν πύρινο εφιάλτη ζει από το απόγευμα της Τρίτης (19/7) η Ανατολική Αττική. Η φωτιά που ξέσπασε ανάμεσα στο Νταού Πεντέλης και στο Ντράφι και γρήγορα επεκτάθηκε, συνεχίζει να καίει και να αφήνει πίσω της στάχτη και αποκαΐδια.

Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της πυροσβεστικής υπάρχουν εστίες σε 5 περιοχές και συγκεκριμένα σε Γέρακα, Ανθούσα, Παλλήνη, Διώνη και στη Λεωφόρο Μαραθώνος.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις, με τους εθελοντές και τους κατοίκους προσπαθούν να σώσουν ό,τι μπορούν.

Η Δήμητρα Κατσαφάδου, το σπίτι της οποίας βρίσκεται στο Πικέρμι, είναι εκτεθειμένο στη φωτιά, με την ίδια να ζει ώρες αγωνίας.

Σε βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram φαίνονται οι φλόγες που έχουν φτάσει απ’ έξω. Οι εικόνες συγκλονίζουν.

«Η φωτιά έξω απ’το δικό μας σπίτι όπως και στο σπίτι κάθε ανθρώπου που περνάει δραματικές ώρες αυτές τις στιγμές. Άνθρωποι υποφέρουν, ζωάκια καίγονται, σπίτια του κόσμου που φτιάχτηκαν με κόπους ζωής χάνονται», σημειώνει στην ανάρτησή της, ζητώντας παράλληλα από όποιον έχει ανάγκη να επικοινωνήσει μαζί της προκειμένου να βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί. Επίσης, απευθύνει έκκληση προς όλους να μην εγκαταλείπουν τα ζωάκια.

Οι αναρτήσεις της

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου