Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Γιάννης Κότσιρας: «Η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη» – Η δημόσια έκκληση του τραγουδιστή για την φωτιά στην Πεντέλη

Ο τραγουδιστής μένει στην περιοχή που δοκιμάζεται από την πυρκαγιά

Δημόσια έκκληση σε όλους για την πυρκαγιά στην Πεντέλη που φουντώνει ανεξέλεγκτα, απευθύνει ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Κότσιρας.

Σημειώνεται πως οι πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν έχοντας να αντιμετωπίσουν και τον κίνδυνο των ισχυρών ανέμων που κάνει την κατάσταση ακόμα πιο δύσκολη.

Ο τραγουδιστής είναι ανάμεσα σε αυτούς που μένουν στην περιοχή που έχει ξεσπάσει η φωτιά και ενημερώνει τους διαδικτυακούς του φίλους μέσα από τη σελίδα του στο Facebook.

Την ίδια ώρα, ο Γιάννης Κότσιρας κάνει παράκληση σε όσους εκκενώνουν τα σπίτια τους γιατί φοβούνται τη φωτιά να μην αφήνουν πίσω τα κατοικίδιά τους.

«Η φωτιά στην περιοχή μας είναι δύσκολη. Εδώ και τρεις ημέρες επικρατούν πολύ δυνατοί άνεμοι με έντονους στροβιλισμούς και ριπές ανέμου που ξεπερνούν τα 10 μποφόρ», γράφει αρχικά ο Γιάννης Κότσιρας.

«Η Πυροσβεστική υπηρεσία αγωνίζεται με όλα τα μέσα που διαθέτει αλλά από προσωπική πείρα δεν μαζεύεται αυτή η φωτιά. Θα χρειαστεί να εκκενωθούν περιοχές και να είμαστε όλοι σε επιφυλακή το βράδυ. Η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη».

 «Θερμή παράκληση. Όσοι χρειαστεί να φύγετε από τα σπίτια σας μην αφήσετε τα ζώα σας δεμένα. Ή πάρτε τα μαζί σας ή αφήστε τα ελεύθερα», κατέληξε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου