Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ιλάρι Μπλάζι: Οι «καυτές» της πόζες στην Τανζανία μετά το διαζύγιο με τον Τότι (Φωτό)

Μετά από 17 χρόνια γάμου ο Τότι δεν είναι πλέον και επίσημα με την Ιταλίδα μοντέλα και ηθοποιό αφού ανεπίσημα για πολύ καιρό δεν ήταν ζευγάρι.

Την Ιλάρι Μπλάζι ακολούθησαν στην Τανζανία τα τρία παιδιά που έχει αποκτήσει με τον Τότι αλλά και η αδελφή της που δούλευε στις δημόσιες σχέσεις του πρώην αρχηγού της Ρόμα!

Όλοι μαζί απολαμβάνουν τη μαγεία του αρχιπελάγους της Ζανζιβάρης με την Ιλάρι να κάνει και σαφάρι!

Η μοντέλα ήθελε να απομακρύνει τα παιδιά από την Ιταλία μετά από το σάλο με το διαζύγιο και όσα γράφονται για τη σχέση του πατέρα τους με μια ανθοπώλισσα.

Παράλληλα ήθελε να καθαρίσει το μυαλό της από τις σκέψεις και να σχεδιάσει την επόμενη ημέρα. Βέβαια με τις εμφανίσεις της στην παραλία και τις καυτές πόζες της είναι και πάλι θέμα στην Ιταλία!

ilari_3
ilari_2
ilari_1_2

Ο Τότι και η Μπλάζι, το διάσημο ζευγάρι της Ρώμης που κάποιοι αποκαλούν «Μπέκαμ της Ιταλίας» γνωρίστηκαν το 2002 και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου τρία χρόνια αργότερα, για να εξελιχθούν σε ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια των Ιταλών.

Τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν πριν από μερικούς μήνες περί κρίσης στο γάμο τους και απόφασής τους να χωρίσουν εξέπληξαν και στεναχώρησαν τους φαν τους.

Ακόμα μεγαλύτερο σοκ όμως προκάλεσαν οι φήμες ότι ο Τότι είχε απατήσει τη 41χρονη τηλεπαρουσιάστρια με τη Νοέμι Μπόκι, μια 34χρονη ανθοπώλισσα που είναι φανατική οπαδός της Ρόμα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου