Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Τζούλια Ρόμπερτς: Η σπάνια σέλφι με τη «δίδυμή» της (Φωτό)

Η ηθοποιός είναι πολύ… μετρημένη στις αναρτήσεις που αφορούν στην προσωπική της ζωή – Δείτε πώς γιόρτασε τα 20 χρόνια γάμου

Η Τζούλια Ρόμπερτς σπάνια μοιράζεται στιγμές από την προσωπική της ζωή με τους θαυμαστές της αλλά αυτή τη φορά έκανε μια εξαίρεση, καθώς ανέβασε στο Instagram μια πολύ τρυφερή φωτογραφία.

Η χολιγουντιανή σταρ ενθουσίασε τους ακολούθους της στο Instagram καθώς ανάρτησε μια σπάνια selfie που τη δείχνει με τη «δίδυμή» της.

Το στιγμιότυπο δείχνει την Τζούλια να ακτινοβολεί στην κάμερα καθώς ποζάρει δίπλα στην καταξιωμένη στιλίστρια Ελίζαμπεθ Στιούαρτ.

Στη λεζάντα, που συνόδεψε τη φωτογραφία η Τζούλια έγραψε: «Χρόνια πολλά σε αυτό το πραγματικά απίστευτο άτομο! Ελίζαμπεθ Στιούαρτ είσαι ευγενική, δημιουργική, ανεξάντλητη και η αγαπημένη μου δίδυμη».

Σε απάντηση, η Ελίζαμπεθ έγραψε στοργικά: «Awwwwww σ’ αγαπώ twinnie», μαζί με μια κόκκινη καρδιά.

Μεταξύ εκείνων που έκαναν like στην ανάρτηση ήταν και ο σύζυγος της Τζούλιας, Ντάνι Μόντερ. Το ζευγάρι γιόρτασε πρόσφατα την επέτειο των 20 χρόνων του γάμου του.

Τζούλια Ρόμπερτς – Ντάνι Μόντερ: 20 χρόνια γάμου, 20 χρόνια ευτυχίας
Για να γιορτάσει την περίσταση, η Τζούλια μοιράστηκε μια σπάνια προσωπική φωτογραφία, αποτυπώνοντας μια πολύ έντονη στιγμή του. Η Τζούλια και ο Ντάνι φιλιούνται παθιασμένα, με τον Ντάνι να τοποθετεί τρυφερά το χέρι του στο πίσω μέρος του λαιμού της συζύγου του.

«20 χρόνια, δεν σταματώ να χαμογελώ, δεν σταματώ να σε φιλώ», έγραψε στη λεζάντα η πρωταγωνίστρια του «Pretty Woman».

Το ευτυχισμένο ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στις 4 Ιουλίου του 2002 και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά: τα δίδυμα Phinnaeus και Hazel, 17 ετών, και τον 15χρονο Henry.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας «The Mexican» το 2002. Και οι δύο είχαν σχέσεις εκείνη την εποχή, με την Julia να βγαίνει με τον Benjamin Bratt, και τον Ντάνι να είναι παντρεμένος με τη make-up artist Vera Steimberg.

Ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 2002 στο ράντσο της Τζούλιας στο Νέο Μεξικό – αλλά πάντα κρατούσαν μυστικές τις λεπτομέρειες για την ιδιαίτερη μέρα τους. Σύμφωνα με το «AOL News», οι καλεσμένοι αποκάλυψαν ότι η Τζούλια φορούσε ένα ροζ βαμβακερό φόρεμα για την τελετή, ενώ ο Ντάνι ένα πουκάμισο με βολάν.

Η σχέση τους ήταν πάντα πολύ χαμηλών τόνων, σε τέτοιο βαθμό που η Τζούλια αντί να φορέσει ένα λαμπερό δαχτυλίδι αρραβώνων, επέλεξε ένα απλό σμαραγδένιο δαχτυλίδι που φέρεται να αγοράστηκε σε ένα εμπορικό κέντρο για περίπου 3.000 λίρες.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου