Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Η σύντροφος του Γιάννη Αντετοκούνμπο αποκαλύπτει πώς έχασε 12 κιλά (Βίντεο)

Αντετοκούνμπο

Η Μαράια Ρίντλσπριγκερ με σκληρή γυμναστική και σωστή διατροφή μαθαίνει όπως λέει να αγαπά το σώμα της όπως είναι

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ρίντλσπριγκερ έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με την απόκτηση δύο γιων. Η σύντροφος του κορυφαίου μπασκετμπολίστα εδώ και λίγα χρόνια στέκεται διακριτικά στο πλευρό του και τον στηρίζει σε κάθε του βήμα.

Η Μαράια μετά από δύο εγκυμοσύνες οι οποίες ήταν σε σύντομο χρονικό διάστημα είχε βάλει κάποια κιλά τα οποία και έχασε. Με ανάρτησή της στο Instagram εξήγησε πως με εντατική γυμναστική και σωστή διατροφή κατάφερε να χάσει περίπου 12 κιλά.

«Το σκεφτόμουν για αρκετό καιρό σχετικά με αυτή την ανάρτηση, δύο μήνες για την ακρίβεια. Την 1η Φεβρουαρίου ξεκίνησα με στόχο να χάσω 12 κιλά μέχρι το τέλος της σεζόν του Γιάννη. Δεσμεύτηκα για αυτόν τον στόχο. Γυμνάζομαι 5-6 ημέρες την εβδομάδα, διατηρούσα μια υγιεινή διατροφή και έπινα αποκλειστικά νερό, αλλά το νούμερο στη ζυγαριά δεν κουνιόταν! Απογοητεύτηκα, μπερδεύτηκα και ντράπηκα γιατί κάτι που ήταν τόσο εύκολο για μένα τώρα μου φαινόταν αδύνατο. Αλλά γύρω στα μέσα Μαΐου, έβλεπα τις διαφορές στον καθρέφτη. Οι φίλοι και η οικογένειά μου σχολίαζαν ότι έδειχνα καλά. Αισθανόμουν υπέροχα, σωματικά, αλλά η κλίμακα δεν κουνιόταν! Ένιωθα ότι ήθελα να τα παρατήσω, αλλά ο καθρέφτης μου έλεγε ότι η ζυγαριά έλεγε ψέματα και το σώμα μου μου έλεγε να συνεχίσω» και πρόσθεσε:

«Συνειδητοποίησα ότι η ζυγαριά δεν είναι το παν, ειδικά αν μπορώ να δω και να νιώσω τα αποτελέσματα. Μαθαίνω να αγαπώ αυτό το νέο σώμα και μπορεί να μην πέτυχα τον στόχο μου στη ζυγαριά, αλλά πέτυχα τους μικρότερους στόχους μου και γίνομαι η υγιής γυναίκα που είχα βάλει στόχο να γίνω! Δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω και να συνεχίσω να τα καταφέρνω χωρίς τόσους πολλούς ανθρώπους να με κρατούν υπόλογη και να με πιέζουν, οπότε σε όλους εσάς θα ήθελα να πω ευχαριστώ και είμαι για πάντα ευγνώμων. Μπορεί να μην είμαι ακόμα ικανοποιημένη με το νέο μου σώμα, αλλά μαθαίνω να το αγαπώ και να το φροντίζω κάθε μέρα! Αν είστε σαν εμένα και δεν βλέπετε τα αποτελέσματα που θέλετε, ΜΗΝ τα παρατάτε, το σώμα σας είναι όμορφο και μαγικό! Ευχαριστώ κάθε άνθρωπο που με βοήθησε να αγκαλιάσω και να ερωτευτώ το “σώμα της μαμάς” μου», έγραψε στη μακροσκελή λεζάντα που συνόδεψε το βίντεο στο οποίο τη δείχνει να ακολουθεί ένα σκληρό και απαιτητικό πρόγραμμα γυμναστικής.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου