Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κατερίνα Χατζηδιάκου: Πέθανε η Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας, ιδρύτρια του οίκου Kathy Heyndels

Μια από τις πιο καταξιωμένες Ελληνίδες σχεδιάστριες μόδας, η Κατερίνα Χατζηδιάκου έφυγε από τη ζωή.

Η Kathy Heyndels – όπως ήταν γνωστή – άφησε την τελευταία της πνοή και το δυσάρεστο γεγονός έγινε γνωστό μέσα από τα social media του οίκου μόδας. Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο.

«Με μεγάλη μας λύπη, σήμερα, η δική μας @kathyheyndels ή όπως οι περισσότεροι την γνώριζαν, η Κυρία Καίτη μας άφησε. Η κηδεία θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο!» έγραψε η ανάρτηση στο Instagram.

Η Κατερίνα Χατζηδιάκου, γνωστή και ως Kathy Heyndels έκανε μια άκρως επιτυχημένη πορεία στον χώρο της μόδας, με διαχρονική αναγνώριση.

Στα μέσα της δεκαετίας του ’50, η Kathy Heyndels είχε αρχίσει να γίνεται γνωστή στους κύκλους της κοινωνίας των Bρυξελλών, όπου ζούσε και δημιουργούσε σχεδιάζοντας μοναδικά φορέματα και νυφικά για την υψηλή πελατεία της. Eκεί, στην «καρδιά της Eυρώπης», έχτισε τον δικό της οίκο, με αφετηρία ένα μικρό ατελιέ.

Tα χρόνια που ακολούθησαν η φήμη της ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο αλλά εκείνη, το 1983 αποφάσισε να κάνει το ταξίδι της επιστροφής στην πατρίδα, στη γενέτειρά της Aθήνα. Ξεκινώντας την ελληνική περίοδο της καριέρας της με πρώτο «σταθμό» το ατελιέ της στο Kολωνάκι. Στην πορεία ήρθαν κι άλλα καταστήματα όπως στο κέντρο και στα βόρεια προάστια.

Ο γιος της, Γιάννης Τόγκος, ακολούθησε τα χνάρια της μητέρας του βάζοντας και την προσωπική του «σφραγίδα» στην εξέλιξη του οίκου μόδας Kathy Heyndels, αλλά και αναλαμβάνοντας τα ηνία από τα τέλη της δεκαετίας του ΄80.

Με πληροφορίες από NewMoney.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου