Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κωνσταντίνος Βασάλος: Με νέα παρέα στα Κύθηρα – Δεν ήταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Αυτό το ζευγάρι μας έχει μπερδέψει για τα καλά! Φήμες θέλουν εδώ και καιρό την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο να έχουν τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους στη ζωή, κάτι που όμως οι ίδιοι διαψεύδουν στα λόγια, μόνο, γιατί οι πράξεις δείχνουν το εντελώς αντίθετο.

Από τότε που ο Κωνσταντίνος επέστρεψε από τα γυρίσματα του Asia Express έχει κάνει μόνο μια κοινή εμφάνιση με την δημοσιογράφο στην οποία δεν φαίνονταν και πολύ θερμοί ο ένας με τον άλλο ενώ η καθημερινότητά τους κατά τ’ άλλα φαίνεται πέραν του ότι διαφέρει πολύ, να έχει και μεγάλη απόσταση.

Για την ακρίβεια, αυτές τις ημέρες ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρίσκεται στα Κύθηρα ενώ η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν είναι εκεί

Εκείνος κάνει το πρόγραμμά του με τον Χρήστο Ζώτο, που ήρθαν πολύ κοντά από το νέο ριάλιτι του Star, ενώ εκείνη την ίδια στιγμή δημοσιεύει story από το κρεβάτι της, το γυμναστήριο κλπ.

 

Ευρυδίκη Βαλαβάνη χωρισμος

 

«Αυτό πρώτη φορά το ακούω. Μιλώντας στο τηλέφωνο με φίλους και συγγενείς, μου λέγανε αν θα πάω με την Μαλέσκου του χρόνου στο Star ή με την Φαίη. Πραγματικά δεν ξέρω τίποτα», ήταν η απάντηση που έδωσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Όσο για το αν πρόκειται να τον δούμε να τρέχει ξανά στις αγωνιστικές πίστες του Survivor, o Κωνσταντίνος Βασάλος είπε: «Ακόμα ένα θέμα για το οποίο δεν ξέρω τίποτα είναι για το All Star. Έχω λίγες μέρες που έχω επιστρέψει στην Ελλάδα, οπότε δεν έχω προλάβει να μιλήσω με κάποιον».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00