Μαρία Ηλιάκη: Η επιστροφή στην Ελβετία και η νέα καθημερινότητα με την κόρη της

Ηλιακή

Η Μαρία Ηλιάκη εδώ και ένα χρόνο περίπου βιώνει την απόλυτη ευτυχία, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της, Στέλιο Μανουσάκη και την κόρη τους, Κατερίνα.

Το ερωτευμένο ζευγάρι από την ημέρα που υποδέχτηκε την κόρη του ζει μοναδικές οικογενειακές στιγμές , παρόλο που τον τελευταίο χρόνο η Μαρία Ηλιάκη βρισκόταν στην Ελλάδα ενώ ο σύζυγός της στην Ελβετία.

Η παρουσιάστρια έχει αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή της κόρη της, καθώς ο σύζυγός της λείπει για κάποιους μήνες, αφού ζει και εργάζεται στην Ελβετία. Η Μαρία Ηλιάκη ωστόσο, φροντίζει να τον επισκέπτεται συχνά μαζί με την κόρη τουςκαι αυτό έκανε και πριν από λίγες ημέρες, μετά το τέλος της εκπομπής της.

Η δημοσιογράφος επέλεξε την χρονιά που μας πέρασε να επιστρέψει στην τηλεόραση, όπου συνεργάστηκε με την Κατερίνα Καραβάτου στην εκπομπή «Τι λες τώρα». Πριν από λίγες ημέρες η εκπομπή έριξε αυλαία οριστικά και έτσι η Μαρία Ηλιάκη δεν έχασε χρόνο και ταξίδεψε στην Ελβετία.

Από εκείνη την ημέρα το ζευγάρι ζει υπέροχες στιγμές, με την παρουσιάστρια  να μοιράζεται αρκετές από αυτές και με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

Η νέα καθημερινότητα με την κόρη της στην Ελβετία

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις για την Μαρία Ηλιάκη μπορεί να τελείωσαν για την ώρα, ωστόσο η ίδια συνεχίζει το καθημερινό πρόγραμμά της με την κόρη της. Ο καιρός στην Ελβετία βέβαια, μπορεί να μην είναι ιδανικός για παραλία και μπάνιο, η τρυφερή μανούλα όμως, πάντα βρίσκει τον τρόπο να απασχολεί την μικρή της.

Μητέρα και κόρη τα πρωινά απολαμβάνουν τις βόλτες τους στα πάρκα του Χόργκεν ενώ τα Σαββατοκύριακα περνούν χρόνο όλοι μαζί, αφού εκείνες τις ημέρες ο Στέλιος Μανουσάκης δεν εργάζεται.

Την Κυριακή, σύσσωμη η οικογένεια βρέθηκε σε ένα μεγάλο παιδότοπο της γειτονιάς, με την Μαρία Ηλιάκη και τον σύζυγό της, να γίνονται για λίγη ώρα παιδιά, αφού και εκείνοι παρασύρθηκαν από τα αμέτρητα παιχνίδια.

Πριν από λίγες ημέρες, η τρυφερή μητέραθέλησε να κάνει μια έκπληξη στην πριγκίπισσά της και την πήγε στην μαιευτική κλινική στην οποία γεννήθηκε όπου εργάζεται και ο μπαμπάς της, Στέλιος Μανουσάκης.


Η Μαρία Ηλιάκη, η μικρή Κατερίνα χέρι χέρι με τον μπαμπά της εξερεύνησε τους χώρους και αφού τώρα πλέον έχει μεγαλώσει αρκετά, οι γονείς της την αφήνουν να κάνει και κάποια πράγματα μόνη της.

Σε ένα διάλειμμα από την καθημερινότητά της στην Ελβετία, η Μαρία Ηλιάκη θέλησε να κάνει ένα Q&A με τους διαδικτυακούς της φίλους, απαντώντας στις ερωτήσεις τους. Μια από αυτές μάλιστα, ήταν και το το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού, με εκείνη να απαντά πως είναι πολύ νωρίς ακόμα.