Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Γιώργος Κιμούλης: Καταθέτει μηνύσεις εναντίων ηθοποιών και γιατρών

Μηνύσεις εναντίον ηθοποιών αλλά και κάποιων γιατρών που έχουν καταθέσει σε βάρος του για την υπόθεση του #metoo φαίνεται πως ετοιμάζει ο Γιώργος Κιμούλης.

Ο δικηγόρος του ηθοποιού και σκηνοθέτη Βασίλης Καπερνάρος μιλώντας στην εκπομπή «Alpha τώρα” εξήγησε ότι η αγωγή εναντίον του ΣΕΗ έγινε για να προσβάλλουν την απόφαση διαγραφής του Γιώργου Κιμούλη από το Σωματείο και στη συνέχεια μίλησε για τις μηνύσεις που ετοιμάζουν με τον πελάτη του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Έχουν έρθει κάποιοι όψιμοι μάρτυρες που έχουν έρθει και έχουν πει την άποψή τους. Η άποψή τους όμως αυτή στηρίζεται σε ψέματα. Όσοι εκ των 20 όψιμων μαρτύρων κατέθεσαν εναντίον του Γιώργου Κιμούλη και διαπιστώσαμε ότι είναι δολίως ενεργούντες, καταθέσαμε μηνύσεις.

Έχουμε καταθέσει μηνύσεις και εναντίον δυο γιατρών για ψευδείς καταθέσεις αλλά και σε ηθοποιούς. Οι ηθοποιοί αυτοί έχουν καταθέσει για τη δική ως μάρτυρες που γνώριζαν υποτίθεται κάποια πράγματα γεγονός που δεν ισχύουν. Έχουμε στοιχεία που αποδεικνύουν ότι δεν ισχύουν αυτά τα πράγματα.

Υπάρχουν καλλιτέχνες που έχουν καταθέσει και υπέρ του Γιώργου Κιμούλη που όμως στην αρχή δεν ελήφθησαν υπόψιν. Ένας εξ αυτών είναι ο κύριος Τσακνής» είπε ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου