Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ρίκι Μάρτιν: Κατηγορείται από τον ανιψιό του για αιμομιξία και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 50 χρόνων

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση πως ο ανιψιός του Ρίκι Μάρτιν, τον κατηγορεί για αιμομιξία καθώς όπως ανέφερε ο 21χρονος διατηρούσε ερωτική σχέση με τον διάσημο θείο του.

Ο Ντένις Γιαντιέλ Σάντσες είναι ο γιος της αδερφής του Ρίκι Μάρτιν και προέβη σε καταγγελία εναντίον του για αιμομιξία, ψυχική και σωματική κακοποίηση, γεγονός που εάν αποδειχθεί αληθές, ο τραγουδιστής θα βρεθεί αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης έως και 50 έτη.

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας Marca, εκδόθηκαν περιοριστικά μέτρα κατά του Ρίκι Μάρτιν στο Πουέρτο Ρίκο για ενδοοικογενειακή βία. Ωστόσο, μέχρι πρότινος το όνομα του καταγγέλοντα παρέμενε άγνωστο, με τον τραγουδιστή να αρνείται την όποια κατηγορία.

 

Ο Ρίκι Μάρτιν κατηγορείται πως «άσκησε σωματικές και ψυχολογικές επιθέσεις» στον γιο της αδερφής του, Βανέσας, κατά τη διάρκεια της επτάμηνης σχέσης που ο 21χρονος ισχυρίζεται πως διατηρούσε με τον θείο του, η οποία μάλιστα έληξε πριν δύο μήνες. Εκπρόσωπος του Μάρτιν, είχε αποκαλέσει τους ισχυρισμούς περί κακοποίησης «εντελώς ψευδείς και κατασκευασμένες» σε δηλώσεις του στο People, νωρίτερα μέσα στον μήνα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο 50χρονος σταρ, ο οποίος εθεάθη στο Λος Άντζελες την Παρασκευή στα γυρίσματα της νέας μίνι σειράς που πρωταγωνιστεί, κλήθηκε να παρευρεθεί στο δικαστήριο του Πουέρτο Ρίκο στις 21 Ιουλίου, για τη δίκη του.

Ο κατήγορος του Μάρτιν, που πιστεύεται ότι είναι ο ανιψιός του, υπέβαλε περιοριστικά μέτρα εναντίον του τραγουδιστή την 1η Ιουλίου, βάσει του νόμου του Πουέρτο Ρίκο για ενδοοικογενειακή βία. Η εντολή απαγόρευε στον Μάρτιν να επικοινωνήσει ή να τηλεφωνήσει στον κατήγορο που σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, «φοβάται για την ασφάλειά του».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00