Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Υιοθέτησε το dotted white eyeliner, τη νέα make up τάση

«Ενός λεπτού σιγή» για ένα ακόμη beauty trend που είδαμε στο TikTok και μας έχει ενθουσιάσει. Το White Eyeliner Dots ή Dotted Eyeliner έχει αγαπηθεί πολύ από διάσημες TikTokers και χρήστες, που έχουν εκτοξεύσει τις προβολές των βίντεο αυτών σε χιλιάδες.

Το ΤikTok έχει γίνει η αγαπημένη μας πλατφόρμα, από την οποία έχουν αναδυθεί πολλά trends. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για beauty hacks, τότε έχουμε και επίσημα «νικητή», αφού τα trends είναι αμέτρητα και με τεράστια απήχηση.

Αυτή τη φορά την προσοχή μας κέντρισε το dotted white eyeliner και όχι άδικα. Φαίνεται εντυπωσιακό αλλά ταυτόχρονα τόσο απλοϊκό, που μπορεί να το καταφέρει ακόμη και κάποιος ερασιτέχνης.

Για το trend θα χρειαστείς φαντασία και ένα λευκό υγρό eyeliner. Όσο πιο υγρή η σύσταση του τόσο πιο εύκολα θα πετύχεις τις λευκές βούλες γύρω από την περιοχή των ματιών. Αν θέλεις να είσαι απόλυτα σίγουρη για το αποτέλεσμα τότε προτίμησε ένα eyeliner με λεπτή άκρη, ώστε να μπορέσεις να δώσεις έμφαση και ακρίβεια στη λεπτομέρεια. Το επόμενο βήμα είναι να σκεφτείς την περιοχή, στην οποία θα δημιουργήσεις τις λευκές βούλες μπροστά σε έναν καθρέφτη. H Diaz στο βίντεο που δημοσίευσε επίλεξε τέσσερις λευκές βούλες. Η μία κάτω από τα φρύδια, στην ευθεία με τις κόρες των ματιών, η δεύτερη ακριβώς από κάτω από τα μάτια, επίσης στο κέντρο και οι επόμενες δύο “μοιράστηκαν” στην εσωτερική και εξωτερική γωνία των ματιών. Ωστόσο, αυτή είναι μία από τις πολλές προτάσεις και εναλλακτικές, τις οποίες μπορείς να εφαρμόσεις. Πριν να φοβηθείς να εφαρμόσεις κάτι διαφορετικό από αυτά που έκανες μέχρι σήμερα στη ρουτίνα του makeup σου, σκέψου αν πραγματικά σου αρέσει αυτό το trend και τότε απλά τόλμησε το. Τόλμησε το για να ανανεώσεις το makeup σου και να προσθέσεις κάτι καινούργιο, fresh, νεανικό, διακριτικό όσο το επιθυμείς και άκρως καλοκαιρινό. Το TikTok ευνοεί τους τολμηρούς για ακόμη μία φορά και η απόδειξη είναι αυτό το βίντεο της Michelle Diaz.

 

Πηγή: Savoir Ville

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00