Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κώστας Κωστόπουλος: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε ο Κώστας Κωστόπουλος μετά τις καταγγελίες που δέχτηκε για σεξουαλική παρενόχληση πριν από λίγους μήνες.

Ο πρώην σκηνοθέτης της σειράς, Σασμός το απόγευμα της Τρίτης 5/7 βρέθηκε στο θέατρο για να παρακολουθήσει την παράσταση “Φιλοκτήτης”, με πρωταγωνιστές, τον Τάσο Νούσια, τη Μαρία Πρωτόπαππα και τον Γιώργο Αμούτζα, με τους οποίους συνεργαζόταν στην επιτυχημένη σειρά του Alpha.

Ο Κώστας Κωστόπουλος μετά το τέλος της παράστασης βρέθηκε στα παρασκήνια για να συγχαρεί από κοντά τους ηθοποιούς, ενώ στη συνέχεια φωτογραφήθηκε και μαζί τους.

Να σου θυμίσουμε πως σκηνοθέτης Κώστας Κωστόπουλος πριν από δύο μήνες περίπου βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας, καθώς η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου τον κατήγγειλε για βιασμό.

Μετά την καταγγελία για βιασμό που έκανε η ηθοποιός εις βάρος του σκηνοθέτη, ο Κώστας Κωστόπουλος μίλησε ανοιχτά για το θέμα, με μια ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, χαρακτηρίζοντας την καταγγελία ψευδή και δηλώνοντας την παραίτησή του από τον Σασμό. Αργότερα ακολούθησαν ακόμη δύο καταγγελίες από δύο γυναίκες, ενώ ο Κώστας Κωστόπουλος προχώρησε σε μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00