Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Πασχάλης: « Ήμουν σουπερστάρ – Ο κόσμος στις συναυλίες μου είχε παρόμοιες αντιδράσεις με τις εμφανίσεις των Beatles» (Βίντεο)

Ο Πασχάλης μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τη σχέση του με τα παιδιά του και τα εγγόνια, τον λόγο που τα πεθερικά του δεν τον ήθελαν για γαμπρό και τον γάμο του που έκανε τις θαυμάστριες να «λακίσουν» .

Ο τραγουδιστής μίλησε για τον «κρυφό» γάμο του και την απογοήτευση των… θαυμαστριών του.

«Στις συναυλίες στην δεκαετία με έπαιρνε από το ξενοδοχείο περιπολικό και με πήγαινε. Ο κόσμος στις συναυλίες μου είχε παρόμοιες αντιδράσεις με αυτές των Beatles, και των άλλων διεθνών σταρς. Τη δεκαετία του 70 ο σταρ της εποχής ήταν ο David Cassidy. Στην Ελλάδα ήμουν εγώ», ανέφερε αρχικά ο Πασχάλης.

Για τον γάμο του είπε χαρακτηριστικά: «Ο γάμος μου έγινε σε κλειστό κύκλο, μαθεύτηκε την επόμενη ημέρα, ένας φωτορεπόρτερ εισχώρησε, τον εμπόδισαν και μας φυγάδευσαν. Εκείνη την εποχή ήμουν σουπερστάρ, δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω ελεύθερα. «Εγώ αποφάσισα να παντρευτούμε, είχαμε βάλει χρονοδιάγραμμα. Κάποιες θαυμάστριες «λακίσανε», αλλά ανέκτησα την δημοφιλία μου. Η κόρη μας, η Ζηνοβία, είναι στην Γαλλία και γράφει μουσική για ταινίες, έχω και έναν γιο και δυο εγγονάκια. Δεν θα ήθελα να λέγεται το εγγόνι μου Πασχάλης Αρβανιτίδης, πως θα λέγεται δηλαδή; Ο δεύτερος;», πρόσθεσε.

Για την γνωριμία του με την σύζυγό του, Αλίκη, ο Πασχάλης είπε πως, «με την Αλίκη γνωριζόμαστε από όταν ήταν μαθήτρια. Οι γονείς της δεν ήθελαν καλλιτέχνη για γαμπρό».

Για τον Δάκη, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, δήλωσε πως, «ο Δάκης «έφυγε» νωρίς. Ήταν ένας σπάνιος άνθρωπος και μας λύπησε ο θάνατός του. Με τον Δάκη μας μπέρδευαν, στο δρόμο με έλεγαν Δάκη κι εκείνον Πασχάλη».

«Στις 22 Ιουλίου θα κάνουμε μια παράσταση στο δήμο Ηλιουπόλεως με τίτλο “the party goes on”», κατέληξε ο αγαπημένος τραγουδιστής.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου