Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Ξυπνάω κάθε μέρα και προσπαθώ να είμαι ευγνώμων»

Σπίαρς

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε στο Instagram μία μακροσκελή ανάρτηση για την ψυχική υγεία

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μοιράστηκε μέσω Instagram μία μακροσκελή ανάρτηση και μίλησε ανοιχτά τους 41,8 εκατομμύρια ακόλουθους της, για την ψυχική υγεία. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια κατά το παρελθόν βρέθηκε σε μονάδα ψυχιατρικής κλινικής, ύστερα από περιστατικά έντονου συναισθηματικού στρες. Με αφορμή την περιπέτεια της, η Σπίαρς απευθύνθηκε στο κοινό της και μοιράστηκε συμβουλές ζωής.

Στις σελίδες που ακολουθούν η διάσημη τραγουδίστρια αποτύπωσε τις σκέψεις της και προκάλεσε πολλές θετικές αντιδράσεις από τους θαυμαστές της:

Στην ανάρτησή της αναφέρθηκε σε πολλά ζητήματα και τόνισε: «Η δουλειά μου δεν είναι ο σκοπός μου, αλλά ένα τεράστιο μέρος της ζωής μου και το ΛΑΤΡΕΥΩ, αλλά δεν στέκομαι στον κοινωνικό κανόνα, ότι είμαι άξιος με βάση την παραγωγικότητά μου»

«Αξίζεις πολύ περισσότερο από αυτό που μπορείς να κάνεις σε μια μέρα. Αξίζετε ξεκούραση και αγάπη, δεν χρειάζεται να κερδίσετε τη θέση σας σε αυτόν τον κόσμο. Μόλις δεις αυτήν την αλήθεια, η δουλειά γίνεται ευκολότερη, γίνεται έργο αγάπης και όχι βάρος ψυχής».

 

Σε συνέχεια της ανάρτησής της σημείωσε: «Έχετε αναρωτηθεί ποτέ, γιατί οι αναγνώστες λατρεύουν να διαβάζουν. Δεν ξέρω… ίσως επειδή επιλέγουμε να διαβάζουμε παρά να εκφραζόμαστε. Είναι η ασφάλειά μας, ο χειρότερος εχθρός μας!!!! Λέτε στον εαυτό σας “μήπως το διάβασα με λάθος τρόπο;” και μετά με μια αναστροφή ενός νομίσματος σε κυριολεκτικά 2 δευτερόλεπτα, ολόκληρο το σύμπαν σας θα μπορούσε να αλλάξει, επειδή η φωνή της μητέρας σας εισχωρεί στον εγκέφαλό σας με κάποια αμφιβολία».

«Ίσως το να είσαι απόλυτα ειλικρινής μπορεί να σε πληγώσει. Προσέξτε ποιον έχετε κοντά σας και πως μιλάτε στον εαυτό σας», πρόσθεσε σε άλλο σημείο της ανάρτησής της.

«Ξυπνάω καθημερινά και προσπαθώ να είμαι ευγνώμων. Το μυαλό είναι τόσο δυνατό… με ένα πάτημα ενός διακόπτη μια σκέψη, μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Είμαι απίστευτα ευλογημένη που μπορώ να μοιράζομαι μαζί σας τις σκέψεις μου για την ψυχική υγεία. Η διαίσθησή μου μίλησε τόσο ήσυχα και αυτή η ψιθυριστή φωνή ήρθε… και ένιωσα τόσο τόσο τόσο ωραία», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια.

«Ποιος σας εμπνέει;;; Ποιοι άνθρωποι σε ανεβάζουν πιο ψηλά;;; Ποιος μπορεί να σε κάνει να γελάσεις τόσο δυνατά, που να κατουρηθείς μόνος σου;;;», ρώτησε τους ακόλουθούς της κλείνοντας τη μακροσκελή ανάρτησή της.

Δείτε την ανάρτηση:

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου