Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κέιτ Μος: Γίνεται καλλιτεχνική διευθύντρια σε πρότζεκτ γνωστού αναψυκτικού

Το μοντέλο θα συνεισφέρει στο δημιουργικό κομμάτι των διαφημίσεων της εταιρείας

Η νέα καλλιτεχνική διευθύντρια γνωστής εταιρείας αναψυκτικού, έγινε η Κέιτ Μος.

Το διάσημο μοντέλο θα συνεισφέρει στο δημιουργικό κομμάτι των διαφημίσεων της εταιρείας, για την επέτειο των 40 χρόνων από την κυκλοφορία του προϊόντος.

Πρόκειται για την καμπάνια της Coca-Cola Light, το μότο της οποίας θα είναι «Love what you want» (Αγάπα αυτό που θες). Ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί τα καθήκοντά της Κέιτ Μος, όμως φαίνεται πως θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο, καθώς αποτελεί ένα παγκοσμίως γνωστό πρόσωπο.

Σύμφωνα με το brand, το μοντέλο θα κληθεί να γίνει «ο καμβάς» που θα εμπνεύσει την Coca-Cola Light. Ο Michael Willeke, διευθυντής της εταιρείας στην Ευρώπη, δήλωσε πως: «Η εταιρεία μας είχε την τιμή να διορίσει την Κέιτ Μος ως δημιουργική διευθύντρια. Έτσι, συνεχίζει την πλούσια ιστορία της Diet Coke, που συνεργάζεται με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας και του πολιτισμού».

Στο παρελθόν, από τη θέση αυτή είχαν περάσει οι σχεδιαστές μόδας, Καρλ Λάγκερφελντ και Τζέρεμι Σκοτ. Θεωρώντας μεγάλη της τιμή που συμμετέχει στο πρότζεκτ αυτό, η Κέιτ Μος εξέφρασε και δημόσια την ευγνωμοσύνη της για την ευκαιρία που της δόθηκε.

«Είμαι ενθουσιασμένη που μπαίνω σε αυτή την οικογένεια. Λατρεύω τις συνεργασίες που έχουν κάνει με τόσο σπουδαία ονόματα στη μόδα. Συνδέθηκα αμέσως, με αυτή την καμπάνια. Πιστεύω βαθιά ότι με πάθος και αυτοπεποίθηση μπορείς να πετύχεις ακόμα και τα πιο άγρια όνειρά σου. Ως καλλιτεχνική διευθύντρια ανυπομονώ να εμπνεύσω τους θαυμαστές μου και να γιορτάσω με στυλ τα 40 χρόνια του brand», ανακοίνωσε.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00