Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Τάκης Ζαχαράτος: «Αυτό με εκνεύρισε» – Η αρνητική κριτική που γράφτηκε για εκείνον

Ο Τάκης Ζαχαράτος έκανε μία βόλτα στο παρελθόν και μίλησε για την κριτική, που έχει δεχθεί κατά καιρούς. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε τα αρνητικά σχόλια, που ακούγονταν για το πρόσωπό του. Στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» εμφανίστηκε ο ηθοποιός, τραγουδιστής και μίμος, και σχολίασε τα πρώτα του βήματα στο καλλιτεχνικό στερέωμα.

«Όταν είχα ξεκινήσει τις μιμήσεις, επειδή δεν υπήρχε προηγούμενο, είχαν τα νεύρα τους πλέον δεν παρεξηγείται κανείς», δήλωσε ο Τάκης Ζαχαράτος.

«Η σάτιρα έχει όρια και τα βάζει ο καλλιτέχνης που κάνει σάτιρα. Η εξουσία που σου δίνει η σάτιρα είναι ένα μαχαίρι που μπορεί εύκολα να βγάλεις τα μάτια σου, θα σε μαχαιρώσει ή θα μαχαιρώσεις κάποιον άλλον» τόνισε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.

Σε ότι έχει να κάνει με την αρνητική κριτική που έχει δεχτεί καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας του, σχολίασε: «Έβγαλα μία φωτογραφία με τον Μαρσέλ Μαρσό και έγραφαν από κάτω “ελπίζω να συστήθηκε ως συνάδελφος”. Αυτό με εκνεύρισε. Μου φάνηκε τόσο μακριά από εμένα, δεν ήμουν δουλεμένος στην κακία», ανέφερε κλείνοντας τις δηλώσεις του.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου