Τάσος Κωστής: «Τον Γιώργο Κιμούλη τον κρέμασαν στα μανταλάκια και του κατέστρεψαν την καριέρα»

Κωστής

Ο Τάσος Κωστής απάντησε στο αν θα συνεργαζόταν ξανά με τον Πέτρο Φιλιππίδη

Ο Τάσος Κωστής αναφέρθηκε στους συναδέλφους του που έχουν κατηγορηθεί για κακοποιητική συμπεριφορά, το #metoo και τις υποθέσεις που πήραν δημοσιότητα.

Ο ηθοποιός σχολίασε την εξέλιξη των υποθέσεων και τους ηθοποιούς που είδαν την καριέρα τους να καταστρέφεται.

Ο Τάσος Κωστής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι κατηγορίες για τον Δημήτρη Λιγνάδη είναι πολύ βαριές, άλλο σεξουαλική προτίμηση και άλλο κακοποίηση ανηλίκου. Είναι δολοφονία χαρακτήρα αυτό. Εγώ διαφωνώ γιατί οι δίκες γίνονται κλειστές, αφού τα έχετε πει όλα στην τηλεόραση» και συνέχισε:

»Έναν άνθρωπο τον καταστρέψαμε που δεν δουλεύει όπως και τον Παύλο Χαϊκάλη. Τι έκανε; Ποιο είναι αυτό το ποινικά κολάσιμο που έχει; Τον Γιώργο Κιμούλη τον κρέμασαν στα μανταλάκια και του κατέστρεψαν την καριέρα», είπε ο Τάσος Κωστής.

«Με τον Δημήτρη Λιγνάδη δεν θα συνεργαζόμουν ποτέ, για λόγους συμπεριφοράς. Εάν ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν καταδικαστεί, πάει να πει ότι είναι αθώος, οπότε γιατί να μην συνεργαστώ;», αναρωτήθηκε ο Τάσος Κωστής.

Σύμφωνα με τον Τάσο Κωστή, οι αναφορές που σχετίζονται με την σεξουαλική παρενόχληση ή οποιαδήποτε άλλη κακοποιητική συμπεριφορά θα πρέπει να γίνονται εκείνη τη στιγμή και όχι να αφήσουν τα θύματα τον χρόνο να περνάει.

«Εγώ είμαι της άποψης όταν γίνεται κάτι, να μαζευόμαστε εκείνη την ώρα και να το λέμε. Δεν πρέπει να αφήνουμε το έγκλημα να γίνεται και μετά αφού τελειώσει και περάσουν τα χρόνια να το ξαναθυμηθούμε και να το κάνουμε τώρα», είχε δηλώσει ο ίδιος.

«Δεν γίνεται όμως, τώρα γιατί έχουν γίνει περισσότερα. Μην τα αφήνουμε και βρωμίζει. Βρωμίζει και μετά ψάχνουμε να το διορθώσουμε, δεν διορθώνεται και δεν γυρίζουν τα πράγματα πίσω. Το να πηγαίνουμε στην τηλεόραση και να λέμε τι θα βγει; Εγώ δεν πρόκειται να πάω, γιατί προτιμάω να μιλάω την ώρα που γίνεται. Προτιμώ να χάσω τη δουλειά μου παρά την αξιοπρέπειά μου», τόνισε ο ηθοποιός.