Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Θέμης Αδαμαντίδης: Σπάει τη σιωπή της η μητέρα των παιδιών του – Άγριοι ξυλοδαρμοί, ναρκωτικά και τζόγος

Μετά την καταγγελία που έκανε στον Θέμη Αδαμαντίδη η σύντροφός του για βίαιη συμπεριφορά, έρχεται μια ιστορία από το παρελθόν να δώσει νέα διάσταση στην υπόθεση.

Ο τραγουδιστής αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάσει την πρώην σύντροφό του στα 100 μέτρα και να μην επικοινωνήσει μαζί της με κανένα τρόπο.

Η ίδια είχε καταθέσει μήνυση και εξήγησε αναλυτικά τα πολλά περιστατικά βίας που είχαν σημειωθεί στο παρελθόν.

«Έκανε τα ίδια ακριβώς πράγματα»

Καταπέλτης ήταν όμως και η πρώην σύντροφός του Αναστασία Στεφάνοβα, με τον οποίο ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει δύο ανήλικα παιδιά.

Η Στεφάνοβα μίλησε στο Debater.gr για τα όσα έζησε 15 χρόνια δίπλα στον τραγουδιστή και γιατί τον εγκατέλειψε.

«Έχω και χαρτί από ιατροδικαστή, έχω κάνει μήνυση στο τμήμα, έχει γίνει καταγραφή επτά φορές. Με είχε χαστουκίσει, πήγε να με πνίξει μια φορά, με είχε ρίξει σε μια καρέκλα, τα πόδια μου ήταν μελανιασμένα» ανέφερε η ίδια και συνέχισε: «Επιτέλους να καταλάβει ο κόσμος ποιος είναι… Παίζει θέατρο. Στο σπίτι είναι άλλος άνθρωπος, βρίζει… Πίνει κόκα, δεν το ξέρετε; Είναι εξαρτημένος. Πίνει εδώ και 25 χρόνια από το πρωί, τι να λέμε τώρα;».

Η πρώην σύντροφος του τραγουδιστή εξήγησε γιατί έφυγε από τη χώρα με τα δύο της παιδιά. «Έχω έναν γιο 12 χρονών και έναν γιο 5 χρονών. Πήρα τα παιδιά και έφυγα. Ούτε τα βλέπει, ούτε ενδιαφέρεται. Με το ζόρι μου στέλνει 500 ευρώ για τα έξοδα των παιδιών, τον παρακαλάω. Τα παιδιά είναι εκτός γάμου. Δεν τον παντρεύτηκα, συζούσαμε 15 χρόνια. Εννοείται πως το μετάνιωσα. Άντεξα πολύ, γιατί είχα τα παιδιά μικρά».

«Η ψυχολογική φθορά που είχα μαζί του… Βρισιές, υποτιμητικά σχόλια για τις γυναίκες. Έχω πολύ θυμό μέσα μου. Είχα φτάσει να πηγαίνω σε ψυχιάτρους… Η κυρία αυτή άντεξε για έναν χρόνο, ενώ για 15 χρόνια. Μεγάλωνα τα παιδιά μόνη μου. Ήταν ανύπαρκτος. Μέρα-νύχτα είναι στις λέσχες. Δουλειά, λέσχες, γκόμενες… Κι έξω βγαίνει το καλό παιδί, ο αδικημένος».

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00