Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Η Λίντα Εβανγκελίστα δείχνει το παραμορφωμένο της πρόσωπο μετά τις πλαστικές και σοκάρει

Η Λίντα Εβαντζελίστα, το μοντέλο που μεσουρανούσε τη δεκαετία του ’90 αποκάλυψε το πρόσωπό τη μετά τις χειρουργικές επεμβάσεις.

 

Η ίδια, είχε μιλήσει στο παρελθόν ανοιχτά για την περιπέτεια που είχε με την υγεία της, και είχε καταγγείλει τους γιατρούς για την κατάσταση που έχει βρεθεί.

«Δεν μπορώ πλέον να κρύβομαι και να ντρέπομαι», δηλώνει. Αφορίζοντας το νυστέρι, η πρώην «θεά» της πασαρέλας, Λίντα Εβαντζελίστα έπαψε πλέον να κρύβεται μετά το κακό αποτέλεσμα των αισθητικών επεμβάσεων στο πρόσωπό της κι έβγαλε τη μάσκα.

 

Η 56χρονη Καναδή εθεάθη στη Νέα Υόρκη άβαφη, με γυαλιά οράσεως και μαύρα ρούχα, όπως σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

H ίδια έχει δηλώσει ότι έκανε συνολικά επτά συνεδρίες κρυολιπόλυσης- και το αποτέλεσμα πλέον είναι μη αναστρέψιμο.

 

«Έχω παραμορφωθεί τρομακτικά», είχε υποστηρίξει στο περιοδικό «People» η 56χρονη Εβαντζελίστα, που διέπρεψε στην πασαρέλα την δεκαετία του ‘ 90.

Η Λίντα, που έχει αποκτήσει έναν γιο όταν είχε σχέση με τον πάμπλουτο Γάλλο επιχειρηματία Φρανσουά Ανρί Πινό, αποκάλυψε στο περιοδικό ότι «σταμάτησε να τρώει» επειδή φοβόταν ότι άρχισε να τρελαίνεται όταν παρατήρησε τα εξογκώματα στο σώμα της.

 

 

Τι είχε δηλώσει η ίδια για την υπερπλασία

Συγκεκριμένα, η Λίντα Εβανγκελίστα είχε πει ότι έχει αναπτύξει μια παραμορφωτική ασθένεια που ονομάζεται «Παράδοχη Υπερπλασία Λιπώδους Ιστού».

«Κατέστρεψε το βιοπορισμό μου και με οδήγησε σε έναν κύκλο βαθιάς κατάθλιψης», εξήγησε η ίδια.

Η υπερπλασία περιγράφεται ως μια σπάνια και αρνητική επίδραση της κρυολιπόλυσης, όταν ο λιπώδης ιστός αναπτύσσεται αντί να συρρικνώνεται ως απάντηση της θεραπείας.

Η 56χρονη επίσης τόνισε ότι οι γιατροί δεν την είχαν προειδοποιήσει για τους κινδύνους πριν υποβληθεί στη θεραπεία αυτή.

«Σήμερα έκανα ένα μεγάλο βήμα για να διορθώσω ένα λάθος που υπέστην και το κράτησα στον εαυτό μου για πάνω από πέντε χρόνια. Για τους φανς μου που αναρωτιούνται γιατί δεν εργάζομαι ενώ η καριέρα των συνομηλίκων μου ευδοκιμεί, ο λόγος είναι ότι παραμορφώθηκα βάναυσα από τη διαδικασία της κρυολιπόλυσης, η οποία έκανε το αντίθετο από αυτό που υποσχόταν. Η θεραπεία αύξησε, αντί να μειώσει τα λιποκύτταρά μου και με άφησε μόνιμα παραμορφωμένη ακόμη και μετά από δύο επώδυνες, ανεπιτυχείς, διορθωτικές επεμβάσεις. Τώρα είμαι, όπως περιέγραψαν τα ΜΜΕ, αγνώριστη. Έχω αναπτύξει παράδοχη υπερπλασία λιπώδους ιστού, έναν κίνδυνο για τον οποίο δεν είχα ενημερωθεί πριν από τις διαδικασίες. Αυτή η ασθένεια όχι μόνο κατέστρεψε την δουλειά μου, αλλά με έστειλε σε έναν κύκλο βαθιάς κατάθλιψης, βαθιάς θλίψης και στα χαμηλότερα βάθη της αυτο-απέχθειας. Στην πορεία, απομονώθηκα από όλους», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00