Πωλίνα: «Δεν γνωρίζω τι κάνει σήμερα ο Γιώργος Μαρίνος»

Πωλίνα

«Σέβομαι την επιθυμία του για ησυχία από όλα κι από όλους», λέει η Πωλίνα.

Η Πωλίνα έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Μαρία Σοφιανού. Η γνωστή τραγουδίστρια, απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τον Γιώργο Μαρίνο.

Έχεις ζήσει ένα τεράστιο κεφάλαιο με τον Γιώργο Μαρίνο. Γνωρίζεις πώς είναι και τι κάνει σήμερα;

Όχι δεν γνωρίζω και σέβομαι την επιθυμία του για ησυχία από όλα κι από όλους.

Ανταγωνισμό έχεις βιώσει σε αυτό το επάγγελμα;

Αυτό το επάγγελμα είναι κατεξοχήν ανταγωνιστικό. Μου αρέσει η πρόκληση και οι όποιες δυσκολίες, όταν ο ανταγωνισμός δεν γίνεται αρρώστια και ίντριγκα. Είμαι πολύ ανταγωνιστική σαν άτομο και μέχρι κάποια περίοδο το θεωρούσα ελάττωμα. Μου αρέσει όταν κι άλλοι είναι ανταγωνιστικοί, γιατί αυτό το παιχνίδι της κυριαρχίας μου ανεβάζει την αδρεναλίνη και με εξιτάρει να προσπαθώ συνέχεια να γίνομαι καλύτερη.

Δεν ανέχομαι όμως κι απεχθάνομαι τα ήσυχα και πονηρά ποταμάκια που δρουν ύπουλα και υπογείως, προκειμένου να σε φρενάρουν και χρησιμοποιώντας αθέμιτα μέσα να πετύχουν τον στόχο τους. Στο επάγγελμα αυτό έχει πολλούς τυχοδιώκτες, αχάριστους και παρασιτικούς τύπους. Μου είναι όλοι παντελώς αδιάφοροι.

Για κάποια χρόνια απείχες. Γιατί έκανες αυτή την επιλογή;

Τα χρόνια αυτά είναι πολύ πίσω, όταν έκανα τον γιο μου και για κάποιο καιρό ήθελα να απολαύσω αυτές τις μαγικές στιγμές μαζί του.

Έχεις αγαπηθεί παρά πολύ από τον κόσμο. Τι είναι αυτό που πιστεύεις ότι κάνει κάποιον καλλιτέχνη διαχρονικό;

Σίγουρα η ανανέωση κι η δημιουργία, αλλά το βασικό είναι όταν οι άνθρωποι σε φέρνουν στην μνήμη τους, να τους βγαίνει αυθόρμητα ένα χαμόγελο. Πίστεψέ με δεν είναι καθόλου εύκολο.