Η Βικτόρια Μπέκαμ ξεσπά για τα κιλά της: «Με ανάγκασαν να ζυγιστώ σε εκπομπή»

Μπέκαμ

Τι συνέβη δύο μήνες μετά τη γέννηση του γιου της

Η διάσημη σχεδιάστρια – η οποία προσέχει πολύ τη διατροφή της- καταγγέλλει τον τηλεοπτικό παρουσιαστή Κρις Έβανς, επειδή σε μία εκπομπή του τη δεκαετία του ‘90, την είχε αναγκάσει να ζυγιστεί σε ζωντανή τηλεοπτική εκπομπή.

Το ασυνήθιστο περιστατικό είχε συμβεί στην εκπομπή «TFI Friday» του Channel 4 το 1999, δύο μήνες αφότου η τότε τραγουδίστρια των Spice Girls είχε γεννήσει τον Μπρούκλιν, το πρώτο της παιδί με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Τότε ο παρουσιαστής της είχε πει: «Πολλά κορίτσια θέλουν να μάθουν, επειδή δείχνεις τόσο φανταστική, πώς επανήλθες στη φόρμα σου μετά τη γέννα;». Αφού απάντησε ότι στην πραγματικότητα ήταν πολύ τεμπέλα και δεν είχε πάει καθόλου στο γυμναστήριο, ο Κρις Έβανς δεν το έβαλε κάτω, συνεχίζοντας: «Το βάρος σου έχει επανέλθει στο φυσιολογικό;».

Όταν η Βικτόρια Μπέκαμ απάντησε θετικά, επέμεινε: «Μπορώ να το ελέγξω, σε πειράζει;» πριν την βάλει να ανέβει σε μια ζυγαριά και παρατηρήσει: «3,5 δεν είναι καθόλου άσχημα, έτσι δεν είναι;».

Κι όπως λέει τώρα η Βικτόρια Μπέκαμ: «Πήγα σε μια τηλεοπτική εκπομπή με τον Κρις Έβανς πριν από πολλά χρόνια και μόλις είχα γεννήσει τον Μπρούκλιν και έχασα πολλά κιλά μετά. Αυτό συνέβη και στη μητέρα μου μετά τις εγκυμοσύνες της. Δεν σημαίνει ότι έχει διατροφική διαταραχή. Και με έβαλε να ανέβω σε μια ζυγαριά για να με ζυγίσει. Μπορείτε να φανταστείτε να σου το κάνει κάποιος αυτό;».

Η διάσημη σχεδιάστρια μόδας μίλησε για την εμμονή των μέσω ενημέρωσης με το σχήμα του σώματός της στην επερχόμενη έκδοση της Vogue Australia: «’Ημουν η χοντρή Posh, ήμουν η σκελετωμένη Posh. Αφού έκανα τον Μπρούκλιν, υπήρχε μια φωτογραφία που έδειχνε κάθε σημείο του σώματός μου από το οποίο έπρεπε να επικεντρωθώ στο να χάσω βάρος».