Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Kaos: Ο Χιου Γκραντ θα είναι ο Δίας στην πολυαναμενόμενη μυθολογική σειρά του Netflix

Ο ηθοποιός πρόκειται να υποδυθεί τον φαινομενικά παντοδύναμο, αλλά απελπιστικά ανασφαλή και εκδικητικό Δία στη νέα σειρά της streaming υπηρεσίας

Ο Χιου Γκραντ έχει υπογράψει για να παίξει τον ρόλο του Δία στην επερχόμενη, μυθολογική σειρά «Kaos» του Τσάρλι Κόβελ για το Netflix, που ξεκινάει γυρίσματα αυτό το καλοκαίρι. Η σειρά χαρακτηρίζεται ως τολμηρή, δίνοντας μια σύγχρονη αντίληψη της ελληνικής μυθολογίας, που εξερευνά την αγάπη, τη δύναμη και τη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γκραντ πρόκειται να υποδυθεί τον φαινομενικά παντοδύναμο, αλλά απελπιστικά ανασφαλή και εκδικητικό Δία, ο οποίος απολαμβάνει την ιδιότητά του ως Βασιλιάς των Θεών, ώσπου ξυπνά ένα πρωί και ανακαλύπτει μια ρυτίδα στο μέτωπό του. Στη συνέχεια γίνεται νευρικός, οδηγώντας τον σε ένα επικίνδυνο, παρανοϊκό μονοπάτι. Ο Δίας πείθεται ότι έρχεται η πτώση του και αρχίζει να βλέπει τα σημάδια παντού.

Στο εντυπωσιακό καστ θα συμμετέχουν επίσης, οι Janet McTeer, David Thewlis, Cliff Curtis, Killian Scott, Aurora Perrineau, Misia Butler, Leila Farzad, Nabhaan Rizwan, Rakie Ayola και Stanley Townsend.

Ο δημιουργός Τσάρλι Κόβελ είπε στο Deadline: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που φτιάχνω το Kaos και δεν μπορώ να σκεφτώ μια πιο συναρπαστική ή δυναμική ομάδα ανθρώπων που θα ζωντανέψει τα πάντα», εκφράζοντας τη χαρά του που θα συνεργαστεί με άλλους «οραματιστές σκηνοθέτες με ευχάριστα σκοτεινές αισθήσεις του χιούμορ».

«Πιστεύω ότι είμαι ακόμα σε σοκ με την είδηση ότι ο Χιου Γκραντ συμφώνησε να παίξει τον Δία. Αυτό ήταν το όνειρό μου», πρόσθεσε ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε όλο το καστ, τονίζοντας πως «είναι μεγάλη μας τιμή που τους έχουμε όλους μαζί. Ανυπομονώ να ξεκινήσουν τα γυρίσματα».

Όπως αναφέρουν πηγές από την παραγωγή, τα γυρίσματα για το «Kaos» είναι στο Λονδίνο, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ισπανία και το THR αναφέρει ότι θα αποτελείται από 8 επεισόδια.

Αν και το Netflix δεν έχει ορίσει ημερομηνία κυκλοφορίας για τη σειρά, λαμβάνοντας υπόψη το χρονοδιάγραμμα παραγωγής, θα ήταν λογικό να κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα στα μέσα του 2023.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου